Ajde da ja uletim tu sa jednim offtopicom.
Nikada ali nikada mi nije bilo jasno odakle crpite sve te tolike zalihe staklenih balona.... KAKO? xD
Klokan je napisao/la:Nikada ali nikada mi nije bilo jasno odakle crpite sve te tolike zalihe staklenih balona.... KAKO? xD
Klokan je napisao/la:Ajde da ja uletim tu sa jednim offtopicom.
Nikada ali nikada mi nije bilo jasno odakle crpite sve te tolike zalihe staklenih balona.... KAKO? xD
davorin je napisao/la:Klokan je napisao/la:Ajde da ja uletim tu sa jednim offtopicom.
Imam ih nekoliko tisuća u radioni, a povremeno kupim pokoju zanimljivu na eBay-u!
harkonen je napisao/la:Svaki put počinje prvim korakom. Dakle, umjesto jedne pive kupi 6n1p, umjesto dvije kupi 6n23p,
umjesto tri - 6p3s itd......
I onda ćeš jednog dana obrnuti priču - jedna 6n1p jedna piva, jedna 6n23p dvije pive......![]()
Klokan je napisao/la:davorin je napisao/la:Klokan je napisao/la:Ajde da ja uletim tu sa jednim offtopicom.
Imam ih nekoliko tisuća u radioni, a povremeno kupim pokoju zanimljivu na eBay-u!
Lako tak..ccc... A ja sve gledam nebi li se odvazio pa si uzeo novu ECC88 i EL84 JJ ili nedo bog EH (zato jer su malo skuplje) dok ostali imaju u podrumu vise lampi nego JJ Tesla na lageru....
Usput, ove Marshallove kapice za potove su mi preljepe, jednostavno pasu oku
A ta slova, jel to sitotisak ili naljepnice?
Dean je napisao/la:Čemu one ogromne podloške sa efekt? (in/out)
.nešto si fulo, la, la, la, la...
Natrag na DIY pojačala i elektronike za instrumente
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.