Dacho je napisao/la:Nekoliko puta se spominjalo u raznim temama predstavljanje vintage uredjaja ali cisto me zanima koliko bi vama bilo zanimljivo napraviti jedno ozbiljnije okupljanje poput TF-a pa da se predstave originalni ili refreshani uredjaji recimo 30 I kusur godina stari. Broj takvih naprava kod svih vas je poprilican I bilo bi jako lijepo na jednom dobrom druzenju cuti sonicne mogucnosti svih tih bisera proslog doba.
Edison je napisao/la:Dacho je napisao/la:Nekoliko puta se spominjalo u raznim temama predstavljanje vintage uredjaja ali cisto me zanima koliko bi vama bilo zanimljivo napraviti jedno ozbiljnije okupljanje poput TF-a pa da se predstave originalni ili refreshani uredjaji recimo 30 I kusur godina stari. Broj takvih naprava kod svih vas je poprilican I bilo bi jako lijepo na jednom dobrom druzenju cuti sonicne mogucnosti svih tih bisera proslog doba.
Mozda bi bilo jednostavnije da u manjim grupicama pohodimo tubemanove dvore...
Dacho je napisao/la:Ja sam svakako misljenja da to treba biti odvojeno. Razlog je da ako stavimo sve zajedno gubi se izvorna smisao festivala ljubitelja lampaskih uredjaja, drugi je razlog sto bi se pojavilo malo previse uredjaja koje jednostavno ne bi mogli fizicki preslusati a niti dovoljno posvetiti pozornosti istima koliko zasluzuju. Ako bi bio vintage festival onda bi svakako trebalo bazirati sve u sistemu iz tog perioda da se sto bolje predoce mogucnosti takvih sistema bez utjecaja novijih komponenti osim iznimki u izvoru zvuka.
Dacho je napisao/la:Ja sam svakako misljenja da to treba biti odvojeno. Razlog je da ako stavimo sve zajedno gubi se izvorna smisao festivala ljubitelja lampaskih uredjaja, drugi je razlog sto bi se pojavilo malo previse uredjaja koje jednostavno ne bi mogli fizicki preslusati a niti dovoljno posvetiti pozornosti istima koliko zasluzuju. Ako bi bio vintage festival onda bi svakako trebalo bazirati sve u sistemu iz tog perioda da se sto bolje predoce mogucnosti takvih sistema bez utjecaja novijih komponenti osim iznimki u izvoru zvuka.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.