Kako malo zahladi i padne opseg posla tako mi se samo po glavi počme vrtit garaža i sastavljanje novih zvučnika. Nakon jednog poluuspješnog i jednog uspješnog TL-a (needle možete pronaći na ovom podforumu viewtopic.php?f=3&t=1368) sad se počela vrtiti nova ideja u glavi.
Daleko da je ovo ono što bih želio imati od zvuka u dnevnom boravku, ali polako. Ne mislim stati na ovom, a nadam se da ću kroz idućih 4-5 godina dogurati do nečeg ovakvog (http://www.visaton.com/en/bauvorschlaeg ... index.html), naravno i uz bolje pojačalo od onog koje trenutno imam.
Samogradnja je mi je napeta prvo jer mogu barem svako drugi dan uhvatit malo mira

Visaton mi je interesantan jer je lako dobavljiv i nisu neke velike cifre. O kvaliteti pak nemam toliko iskustva da pričam, ali po onom što sam čitao, biti ću više no zadovoljan.
Da ne duljim, savjet koji tražim (

Već sam napomenio da mi je privlačan i pristupačan Visaton, a ovaj model mi je interesantan zbog lake izrade i jednostavne skretnice. Ja nisam toliko cjenovno osjetljiv koliko je moja žena

Ideje? Neki drugi zvučnici? Neka dorada ovih (vidio sam par različitih na netu). Iskustva s ovim zvučnicima?
Hvala društvo, hvatam se rada kroz par tjedana pa će i prve slike, do tada molim udjelite znanja as much you can spare. #tywm #visatonftw #yolo