naziv sam promijenio jer mi je

rađeno je po shemi viewtopic.php?f=11&t=129&start=90
nabavio sam lampe, podnožja (harkonen

krenimo redom: večina dijelova je tu, bar oni najvažniji....

prvobitna zamisao je bila neko tanko drveno kučište 30-40x25-30 cm , visine 4- 5 cm, gore al lim... mislio sam staviti sve pod lim
a vani bi bile samo cijevi.... sve to divno i krasno ali, zaboravio sam da mi je mrežni trafo ogromna kocka!
G. Kolarek mi namotao mrežni trafo EI96 koji ima 96x70mm te 80mm visine!!
drugo rješenje, napraviti bočnice od 10cm, skinuti rubovi po 5mm, znači ostaje 9cm čistoga i sve spakirati unutra, podnožja na pločicu, tj. sve bih
stavio na pločice... kadli, ispravljačica ima 10,5 cm! Znači, kutija najmanje visine od 12-13 cm!
iduće kaj mi je palo na pamet je staviti trafoe van zajedno sa lampama, kao što izgledaju pojačala... stavio sam trafoe i lampe na neko manje kučište
dimenzija 32x19 cm, čisto da vidim kako to izgleda... nije mi baš sjelo... i je i nije... To bu amp a ne preamp!

za trafoe, ne bih volio da su otvoreni i da dijete može unutra nešto nagurati...

molio bih vaše komentare i savjete glede razmještaja cijevi i trafoa, tj. jesu li dobro postavljeni obzirom na međusobni utjecaj?

ulazi i izlazi bi bili otraga sa desne strane a mrežni kabel i elektronika za HV i grijanje lijevo ispod trafoa....