tom_hifi je napisao/la:Znači, Ecc88 vrijedi isprobati? Ja imam samo buffer i trenutno je unutra 6n1p, 6n23p još nisam probao.
tom_hifi je napisao/la:Aha, oke.
Neću onda trošit još na tu lampadinu, rađe ću prvo čuti 6n23p koju već imam doma. 6n1p mi je odlična u katodnom sljedilu, zaista.
grunf je napisao/la:tom_hifi je napisao/la:Aha, oke.
Neću onda trošit još na tu lampadinu, rađe ću prvo čuti 6n23p koju već imam doma. 6n1p mi je odlična u katodnom sljedilu, zaista.
i mani 6n1p briljira na istom položaju
tom_hifi je napisao/la:grunf je napisao/la:tom_hifi je napisao/la:Aha, oke.
i mani 6n1p briljira na istom položaju
A ti si isprobao i 6n23p u katodnom sljedilu? Kako bi ju rangirao naspram 6n1p?
grunf je napisao/la:tom_hifi je napisao/la:Znači, Ecc88 vrijedi isprobati? Ja imam samo buffer i trenutno je unutra 6n1p, 6n23p još nisam probao.
vrijedi,ali izgleda da ima razlike kako i gdje je koristiš,kod mene je tek došla do izražaja kad je srpp rasterećen s bufferom,ruskinje su dok je srpp direktno gonio izlazni stupanj bile bolje
joe dalton je napisao/la:grunf je napisao/la:tom_hifi je napisao/la:Znači, Ecc88 vrijedi isprobati? Ja imam samo buffer i trenutno je unutra 6n1p, 6n23p još nisam probao.
vrijedi,ali izgleda da ima razlike kako i gdje je koristiš,kod mene je tek došla do izražaja kad je srpp rasterećen s bufferom,ruskinje su dok je srpp direktno gonio izlazni stupanj bile bolje
Moram priznat da baš ne kužim što će ti buffer iza srpp-a?
grunf je napisao/la:dac u mom slučaju direktno goni izlaz,izlazni otpor srpp-a je puno veći od katodnog slijedila te mu je tu zadatak i teži ,bilo bi ok kad bih imao pretpojačalo ali tu komponentu smatram viškom
zvuk je moram priznati ovako bolji
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.