jedan od "onih" dana kada mozak odluci uzet GO i ne jebe 2% okolinu, niti pripadajuce ekstremitete
prvo, paint job na zadnjoj stranici je ispao horror, vjerojatno zahvaljujuci kvalitetnoj boji (ne primer, taj je ok, vec sljedeci sloj)... onda odlucih da imam par restlova od bocnih stranica pa cu skemijat "masku"... i tako... stavi, obiljezi, probusi 3 rupe, zasarafi, prekontroliraj, obiljezi dalje, kirner, pilot, vece svrdlo... sve 5, dok ne skuzim da sam zadnje dvije rupe busio s unutarnje strane prema vanjskoj i da su rubovi pocuflani (za razliku od svih ostalih gdje su isti takvi s unutarnje strane - ergo, nece se vidjeti)... ok, popizd, novi komad, nova ideja - stepenaste rupe za laksi pristup konektorima (chinch nikakav problem, zastitne kapice optickih = problem )... nakon dvije rupe vidim da mi bjezi unutarnja jer je pilot svrdlo veceg napravilo vecu rupu pa ovaj manji (koji ide sekundarno skroz kroz letvu) plese... baci, uzmi drugo

... naravno, obiljezi stranu s koje (ne)treba busiti da se opet ne zayebem... onda skuzim da je to DA strana (vanjska, vidljiva) i da TREBAM busiti s te strane...
i onda dosta, zakljucih da ona prva dascurina sigurno moze pod smirgl, ali sutra... za danas, dosta sam zayebao, a ni materijala vise nema bas
a ni snijega nema

pa mogu sutra u nabavku svrdla 2.5mm i 3mm... jerbo imam 2.5 i 3.3mm ... i tako... veselju nikad kraja
@micro - da li bi onaj kod funkcionirao ako ga se ubaci u arduino? I mogli bi se preliminarno nac na cugu, nesto planiram otic do VU pa ako budes slobodan taj tren (nemam pojma ni ja kad, to ce vjerojatno bit stihijski jedno dopodne)

....nemoj Sirogojno, ja ću....