Rade je napisao/la: upravo to , iznenade pozitivno jer niko ne očekuje takav zvuk .
Inače u domenu jeftinih stvari a koje dobro rade , na fotografiji mog pojačala se nalazi jedan mali radio FM sa USB čitačem + ima i daljinski i košta kod kineza oko 5 evra .
Kasno sam se setio , ali mi je bila ideja da ga ugradim sa strane u Batto mm pojačalo ......staviš USB i zaboraviš da postoji + ima i radio FM .
https://it.aliexpress.com/item/Water-Ta ... 17a9&tpp=1 Jedan vrlo sličan termostat je bio predmet razmatranja za montažu na prednji panel pojačala ........vreme se izvuklo i gotovo , staviću ga sledeći put

Upravo taj uređaj smo ugradili i frendu u kombinaciji sa 2030 ampom, uz napomenu da on zapravo radi soundbar sa svim tim. Znam da frend prati forum i žao mi je što ne sudjeluje, pogotovo jer je jedan od značajnijih samograditelja zvučnika u zemlji sa iskustvom preko 25 godina samogradnji. U biti nešto slično radim i sam za sebe sa Tannoy centrom mada ću ugurati značajno jače pojačalo - mono TDA7923. Biti će to bluetooth zvučnik na stereoidima.

Kutija je na stolu, čeka me da krenem sa ugradnjom utrobe, no uvijek nešto uleti prije toga, pa stalno odgađam. Kada završim isti siguran sam da će to biti stroj koji će najčešće biti uključivan, pogotovo zato što ima FM radio koje sasvim pristojno hvata stanice. (u međuvremenu sam naručio i treću verziju multiplayera, ima nekih bubica ali generalno radi OK... )
Ovo nisam smatrao zanimljivim za forum, a u biti vjerojatno sam u krivu. Super lagan i zabavan projekt za kikiriki. Jedino sam se zeznuo što nisam naručio zalemljeni amp modul pa sam morao malo kriviti kučmu dok sve ne polemim. Kada Karlo završi soundbar, poslikam ja to i objavim na forumu, obećavam.