Malo se radilo, ponesto
nekim cudom, danas sam lokalno u VK nasao inox imbus sarafe... doduse, samo M4 u verzijama 10mm i 25mm, ali bilo je vise-manje nevjerojatno da cu ih naci uopce u gradu, a solucije su bile ebay (vec narucivao, potrosio), OS ili ZG nekoga udavit sa popisom i postarinom, ili obicni crni imbus pa dok stignu zamjene...
Izbusio probnu rupu za lampe, dobra je kombinacija svrdla za šarke i ovog "lopatastog", zapoceti i zavrsiti svrdlom za sarke, a u medjuvremenu udri sa ovim vintage-style ... rubovi ostri, malo samo dorade smirglom i bit ce OK... naravno, na probnoj dasci... garant ce se nesto syeb@t kad budem busio onu koja treba
drugo, kad vec imam sarafe, krenuo malo u montazu...
Edison, moj najdublji naklon i sve veci i veci Respect

... utukao sam nekoliko popodnevnih i dobar dio vecernjih sati da bi od nule (tj. izrezanih dijelova) dosao do trenutnog stanja

... plus sto mi je 4mm svrdlo tupo, pa je bilo prvo TiN 1.5mm kao pilot, pa 3.3mm kobalt i onda prosirenje na 4mm... sreca brzostezne glave na busilicama, inace bi vrlo brzo isa na kvasinu
malo sam skracivao plocice i prebacivao konektore, montirao trafo i smislio sto cu dalje... sutra moguce nastavak, ako bude vremena i mira
će bidne nastavak

....nemoj Sirogojno, ja ću....