Naručio sam 10ohm 3W otpore i 470ohm 5W otpore i 5.6K 5W otpore, tako da ću to sigurno zamijeniti

Da, tako mi je i harkonen sugerirao da sad malo popazim na pojačalo, da budem čim više uz njega (baš kao dijete

). Ispravljačica je
5C3S. Ma, problem je u naponu gradske mreže, varira dosta. Rekao sam 223-228V, al nekad zna biti i 219V.

Takvih sam problema imao i s bufferom, trebao sam znati da bude nešto niži napon.
Ma nije to nikakva hića premotavanje trafoa. Imam vremena za to ohoho. Nek se sad pojačalo malo razradi, pa ćemo onda vidjeti što dalje, ako ću išta i mijenjati.
Zadnji otpori u filteru prema KT88 i 6n1p su 47ohm, ne 180. Prema simulaciji, ta vrijednost mi je bila potrebna, a Dražen se čudi kako uz te vrijednosti otpora nema ni šuma ni bruma.

Eto, uspio sam i vrlo sam zadovoljan. Izgleda da sam potcjenio DAH jer već u nekim pjesmama nakon samo 2h rada daleko ugodnije svira nego Audiolab .. a što reći, rekli ste mi da bude i tako je
Što se tiče snage, to mi uopće nije bitno. Pitam zbog napona samo zato jer me zanima dal bi se još koji pomak nabolje u zvuku osjetio? To je ono, ako može bolje i znaš gdi mrvicu šteka, zašto ne kad si već toliko truda uložio. Barem ja tako razmišljam.
Pojačalo sam slagao oko 20 sati. To je bila šuma šuma kablova koju sam rezao na licu mjesta točno na duljinu koja je potrebna i niti milimetar više.
Još jednom hvala svima na savjetima, danas popodne, nakon posla, se opet pale lampe