DAC+tube output

Ovdje možete objavljivati vaše radove

Re: DAC+tube output

PostPostao/la pamook » 04 vel 2013, 21:57

:oops: thk U ppl :hail: :hail:

ozbiljno, thx za pohvale i svu pruzenu pomoc... i pokude... i ... world peace :lol: :lol:

danas sam se nasao na (kratkoj) kavi s kolegom Microm, te je doslo do primopredaje isprogramiranog PIC-a, pa opet imam sto radit kad se uhvati malo slobodnog :cheer: ... jos jednom hvala Micro :D

@Roko - :oops: , thx man :D ... i dalje stoji moja najbolja namjera i plan doci na TF u ŠI, ako ne bude nepredvidjenih dogadjaja, svakako bih volio ponoviti Bjelovarsko iskustvo (meni osobno jedan od najdrazih happeninga vezanih uz hobby/forume) :thumbup:

Grunf, ta komponenta je bila najvece iznenadjenje meni osobno - kad sam sastavio nixie (kupio u kitu), i postavio ga ovako kako jest - golo na komad masline, i skelet od vlastorucno uzgojenog koralja :lol: , te kada je bolja polovica proglasila da je WAF doticnog uratka preko svakog ocekivanja (receno je da joj se a)izuzetno svidja, b) ima cak i funkciju i c) sto ga vise gleda sve vise joj se svidja - u startu nisam mogao vjerovati... a ne bi vjerovao da je bilo tko tko je dosao u goste prvo upro prstom u sat i proglasio ga necim sto odmah plijeni paznju i izgleda vise nego neobicno... mene veseli imati ga, a jos vise me veseli sto ga mogu drzati na vidljivom mjestu, sto svakako pomaze njegovu inicijalnu funkciju :lol: :lol:

Tom - najcesce je upaljen pa to i nije bas najbolja solucija (brisanje prasine dok je, blago receno, vruc)... ali povremeno se i to dogodi :mrgreen:

evo najnovijeg pokusaja fotkanja uredjaja na cistoj (ali zguzvanoj) plahti :lol:

bolje od ovog izgleda ne ide sa foticem koji je odradio 22k fotki, a ni vlasnik vise nije toliko entuzijastican oko promjene istog pa ce tako izgleda biti barem jos neko vrijeme...

evo fotke, u vecoj rezoluciji :contract:

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

ooops :lol: :lol:
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » 04 vel 2013, 22:07

Kao prvo plahte se ne peglaju, iako ove nove njesra plahte od 100kn komad nakon ča ih opereš izgledaju ko da ih je krava žvakala... imam starih plahti koje su tkane tako guuuuuuuuustoooooooo da čim ih objesiš same se ispeglaju.
Kao drugo pokuda da se uređaji ne fotografiraju na običnim plahtama, trebao si uzeti neki svilenu,satensku ili barem komad baršuna pa na to staviti DAC ovo je totalno neHi-Fi čak nije niti Lo-Fi. :lol:
Kao treće teleportiraj mi malo tog sadržaja iz rora. :mrgreen:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la grunf » 04 vel 2013, 22:47

pamuče,ajde sad lipo sidni i uživaj u glazbi

a nama kao što Khadgar reče pošalji sadržaj zadnje slike,adrese ti šaljemo na pp :D
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la grunf » 04 vel 2013, 22:53

Khadgar2007 je napisao/la:Kao drugo pokuda da se uređaji ne fotografiraju na običnim plahtama, trebao si uzeti neki svilenu,satensku ili barem komad baršuna pa na to staviti DAC ovo je totalno neHi-Fi čak nije niti Lo-Fi. :lol:

pamuče ovo ti Khadgar želi reći da ti je dac ko jeftina kur... ,da joj nisi niti lancune popegla :lol: :lol: :lol: ,a da ne pričam o baršunu,valjda čovjek zna :lol: :lol:
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la pamook » 04 vel 2013, 23:07

grunf je napisao/la:
Khadgar2007 je napisao/la:Kao drugo pokuda da se uređaji ne fotografiraju na običnim plahtama, trebao si uzeti neki svilenu,satensku ili barem komad baršuna pa na to staviti DAC ovo je totalno neHi-Fi čak nije niti Lo-Fi. :lol:

pamuče ovo ti Khadgar želi reći da ti je dac ko jeftina kur... ,da joj nisi niti lancune popegla :lol: :lol: :lol: ,a da ne pričam o baršunu,valjda čovjek zna :lol: :lol:

nije se stiglo popeglat, kad krv uzavri :lol: :lol:

za slanje nima problema, taman da uskisne tijesto dok stignu na odredista :D

Khad, kakav barsun, kakva svila... jednom kad probas vunene tange, vise nista nece biti isto :cold: :cold: :lol: :lol: :lol:
pamook

PostPostao/la zendra » 05 vel 2013, 00:12

i kifle su tvoj diy? pa kada stigneš sve to čovječe? inače, bravobravo za dac, odlično to izgleda.
zendra

PostPostao/la audio kutak » 05 vel 2013, 00:19

pamook je napisao/la:za slanje nima problema, taman da uskisne tijesto dok stignu na odredista :D

samo ih ispeci i zamrzni pa onda pošalji hp ekspresom ;)
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PostPostao/la micro » 06 vel 2013, 16:03

@pamook, pretpostavljam da znas ali da kazem da moras staviti po kond od oko 100n za deblokadu sto blize picu a takodje i ovom 40xx, a jedan sto blize i 7805 ako ga koristis.
micro

PostPostao/la pamook » 06 vel 2013, 18:02

micro je napisao/la:@pamook, pretpostavljam da znas ali da kazem da moras staviti po kond od oko 100n za deblokadu sto blize picu a takodje i ovom 40xx, a jedan sto blize i 7805 ako ga koristis.

meni treba SVE napomenuti :mrgreen: , ali sretjom eno ga na shemi pa sam vec izvadio iz vrecice... probat cu prvo sve slozit na protoboard, pa onda na pcb :thumbup:

imam logitechov "punjac" za BT slusalicu koji je deklariran za DC 5V 330mA pa pitanje glasi - mogu li ga koristiti za napajanje? Gabaritno je vrlo vrlo malen i kompaktan, pa mi predstavlja dobro gotovo rjesenje....U tom slucaju bi vjerojatno i releje nabavio 5V (odn. skinuo s jednog arduino shielda koji imam)...

zendra je napisao/la:i kifle su tvoj diy? pa kada stigneš sve to čovječe? inače, bravobravo za dac, odlično to izgleda.

keefle su plod uzajamnog rada, jer traze oko 2 i pol sata "priprema"... ali su :hail: :hail: i vrijede svake ulozene minute :mrgreen: ... a moras stic kad je kinderu za rodjendan, odn. gosti dodju i "ispare" cijelu turu u 10ak minuta :lol: :popcorn:
pamook

PostPostao/la audio kutak » 06 vel 2013, 19:40

pamook je napisao/la:keefle su plod uzajamnog rada, jer traze oko 2 i pol sata "priprema"... ali su :hail: :hail: i vrijede svake ulozene minute :mrgreen: ... a moras stic kad je kinderu za rodjendan, odn. gosti dodju i "ispare" cijelu turu u 10ak minuta :lol: :popcorn:

nemoj se ljutiti na slijedećem.... ako ti sve to radiš, što onda tvoja bolja polovica radi? :mrgreen:
Jedan trenutak sreće vrijedi tisuću godina slave
audio kutak

PrethodnaSljedeća

Natrag na Vaši radovi

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.