E88CC/6Н23П buffer + TDA1543

Ovdje možete objavljivati vaše radove

Re: E88CC/6Н23П buffer

PostPostao/la Khadgar2007 » 07 pro 2011, 20:31

Čekaj da se javi :ugeek: i odobri tu točku. :mrgreen:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la sstrsat » 07 pro 2011, 21:02

Khadgar2007 je napisao/la:Čekaj da se javi :ugeek: i odobri tu točku. :mrgreen:

Tu radnu tocku sam mu ja vec odobril mada mu to nisam direktno rekal i ustvari ga navel da ide tu negdi oko nje. Tako da sva potribna odobrenja od vrhovnog suda :lol: :lol: ima.
Btw, ovi graf ca ga je fixxxer postal nije od ECC88 nego od male ruskinje 6H16. Moze on i sam kad ga se malo potjera :lol: :lol: ali je sad malo sebe zajebal jer ce ubuduce bit manje savjeta a vise ovakvih naredjenja da se uvati grafa. Kad vec zna, ca cu se ja trudit. :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la harkonen » 07 pro 2011, 21:09

Khadgar2007 je napisao/la:Čekaj da se javi :ugeek: i odobri tu točku. :mrgreen:

Ha, ne mora :ugeek: fixxeru odobriti ništa jer je isti očigledno svladao matematiku.
Ove će godine koja dolazi izgleda biti godina superminijatura s jedne strane (valveodour radi s njima, ja sam završio - skoro, nadam se, jedan model hibridnog headampa sa DHT subminijaturom na ulazu, fixxer radi sa njima...) i giganata
poput Gm-ova sa druge strane... Nema kod nas izgleda zlatne mudre sredine.

Ovdje samo malo više pažnje ovjesu (zbog mikrofonije), DC grijanje ukoliko je moguće (a zanimljivo je i da je Ukh 150V) i potreban ipak malo veći radni napon moji su jedini savjeti fixxeru za sad. 1V biasa je malkice na granici zbog višeg ulaznog peaka signala... tko zna kakva on čuda bude stavio na ulaz?
:ugeek:

Edit: evo i sstrsat mu je u međuvremenu to potvrdio....
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la sstrsat » 07 pro 2011, 21:21

harkonen je napisao/la:Ovdje samo malo više pažnje ovjesu (zbog mikrofonije), DC grijanje ukoliko je moguće (a zanimljivo je i da je Ukh 150V) i potreban ipak malo veći radni napon moji su jedini savjeti fixxeru za sad. 1V biasa je malkice na granici zbog višeg ulaznog peaka signala... tko zna kakva on čuda bude stavio na ulaz?

A koji ce to peak signala ovdi dovest do struje resetke, to te ja pitam? Pa nece dovest 100V na ulaz. :lol: Ca si opet snima DHT film pa ti je malo mutno? :lol: :lol: Ovo je katodno slidilo a ne ZK stupanj sa katodom na masi.

A ca se tice mikrofonije, te minijature su u najvecem broju slucajeva izuzetno imune na nju. A i logicno je, nisu tu Rusi bas previse izmisljali nego su na osnovi Raytheonovih minijatura (izuzetno kvalitetnih i proizvedenih po strogim vojnim standardima) izradjivali svoje. A kako je u ruskoj vojnoj produkciji kazna za nekvalitetu bila 5+ godina nagradnog boravka u Sibiru onda sa time ni bilo zajebancije :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la harkonen » 07 pro 2011, 21:31

A je, vid', stvarno - katodno sljedilo. :-)

Ali nažalost, glede mikrofonije, ima tu podosta "zvečećih" primjeraka i bez "podmazivanja" (!) za snimanje filma,
bojim se da Rusi sada već vade sumnjive zalihe lampi (one koje je trebalo uništiti, baš poput onih koje se fantomski još uvijek svakih nekoliko mjeseci pojavljuju NOS iz EI Niš), tako da ćemo u budućnosti morati dobro pripaziti od koga se kupuje. I što se ustvari kupuje....
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la sonny » 07 pro 2011, 21:48

I meni se čini ;)
A nekad je ovdje bilo dobro.......... Šteta.......
sonny

PostPostao/la sstrsat » 07 pro 2011, 21:55

A ki zna kako je to bilo skladisteno i da li je lopatama skidano sa polica. Ili te je tvoj ukrajinski mafijas malo izradil :lol:
Ne bi u principu tribalo bit problema sa mikrofonijom pri tolikim ulaznim nivoima gotovo sa nijednom lampom kod koje se barem minimum kvalitete u proizvodnji postival. Ali nije nemoguce ni to ca kazes da Rusi vade ki zna koje zalihe iz skarta koga nisu unistili kad su vidili kakav je nego da su i njih sacuvali. Za prodaju JNA i slicnim prijateljskim vojskama u ono crveno vrime :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la fixxxer » 08 pro 2011, 01:52

Jedno pitanje. Ako se vratite na prvu stranu ove teme i pogledate malo slike, videcete da je ovaj buffer identican onom sa ecc88
a koji ima onu lepu stampanu plocicu :D. E sad, koliko je kriticno, kada bih skinuo podnozje (u stvari, ne moram da skidam imam
jos jedan pcb :mrgreen: ), da se ova mala lampica montira na istu (predvidjenu za noval podnozje) jer bi duzina nogica (pinova bila) oko 1cm?

btw, cak i na univerzalnoj plocici se tesko postize znacajno manja duzina nogica ako zelimo da budu na ''sigurnoj'' razdaljini...
fixxxer

PostPostao/la sstrsat » 08 pro 2011, 08:33

fixxxer je napisao/la:E sad, koliko je kriticno, kada bih skinuo podnozje (u stvari, ne moram da skidam imam
jos jedan pcb :mrgreen: ), da se ova mala lampica montira na istu (predvidjenu za noval podnozje) jer bi duzina nogica (pinova bila) oko 1cm?

Izuzetno je kriticno, poznato je da duzina spojnih vodova ne smi ni u kojem slucaju bit veca od kvarat milimetra. :lol: :lol: Naravno, ako govorimo o GHz podrucju :lol:

Ajde vise to polemi i ne razbijaj glavu o "kriticnosti" a ako te je bas toliko strah da ce nesto prooscilirat zalemi grid stopere odma do stakla.
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la fixxxer » 09 pro 2011, 12:34

:ball:
Privitak/ci
6H16.jpg
6H16.jpg (78.82 KiB) Pogledano 3963 put/a.
fixxxer

PrethodnaSljedeća

Natrag na Vaši radovi

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.