Probao jos sinoc. Ali u praznom hodu.
Inducirani napon je cca 0.3V. Struja u kratkom spoju (izmedju vijka i vanjskog oklopa) cca 0,7A...
sonny je napisao/la:Probao jos sinoc. Ali u praznom hodu.
Inducirani napon je cca 0.3V. Struja u kratkom spoju (izmedju vijka i vanjskog oklopa) cca 0,7A...
sstrsat je napisao/la:
Daj se vise krstit i shvati da ti niki ne ne govori zlonamjerno da ces kratkim spojem oklopa i vide unistit trafo. To ti je receno bas u namjeri da ti se to ne desi.
Ovo ca si mjeril ti ne znaci bas nista, tu nimas pravi kratki spoj nego ti je unutrasnji otpor ampermetra spojen ka potrosac na tom "sekundaru". A taj unutrasnji otpor ampermetra ni u kojem slucaju se ne moze zanemarit kad se radi o izrazito miliomskom krugu koga predstavljaju oklop i vida. Tih ocitanih 0,7A ti je podatak bez ikakve vridnosti.
Ali uostalom, na volju ti. Ocito da ce te tek bili dim uvjerit
sonny je napisao/la:No as i said biti ce na neki nacin izoliran poklopac od ostatka kutije
sonny je napisao/la:Gosp. Sstrsat. Ne znam sta bih jos trebao napisati osim sto sam bar 2 puta napisao da ce poklopac biti izoliran od kucista. Izuzetno postujem vase znanje i uvazavam sve savjete na ovom forumu. Ne samo od Vas nego i od mnogih drugih. I napisao sam da mjerenja nemaju puno smisla. A krsten sam davno. I mozda ne direktno, ali priznao sam svoju pogresku. I sto bih jos trebao ? Evo ispricavam se na istoj i slobodno obrisite tih nekoliko postova u kojima se ista spominje kao i tih par slika poklopca. Pa cu na kraju staviti slike gotovog proizvoda. Bez dodatnih objasnjenja. Hvala !
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.