ekipa, fala još jednom. Htio bi citirati samog sebe u prvom postu ovog threada:
Neće biti savršeno izrađen kao neki na ovom forumu. Riječ je o DIY uratku, rađen bez nekih state-of-the-art pomagala, ala CNC strojeva i slično.Naime, hvala svima na pozitivnim kritikama. Naime, dizajnerska nit vodilja mi je bio industrijski dizajn, pomalo surov. Možda i odbojan na prvu. VU-ovi imaju glavnu riječ na fronti, ali sam htio da dolaze iz drugog plana. Nikako prvog. Ono: mi smo zapostavljeni ali smo "mali, snažni i jaki".
Možda sama zamisao je bazirana na njemačkom, zapravo engleskom automobilu Hydra Schmidt Coupe:
http://www.diseno-art.com/news_content/ ... n-america/@Zbotic: ni najmanje mi neće biti žao što nemam balansirane ulaze/izlaze. jer:
- nemam balansirani source
- nemam balansirane ulaze na pojačalu
- nemam elektronički studio doma koji generira hrpu nepotrebnog šuma
- nije mi do sada bilo žao, a niti u buduće. Eventualno ako budem prdonja sa velikom penzijom, pa umjesto da u parku igram domine i balote, brijem po balansiranom signalima

@Mate: postoji ideja da ubacim 40 mm botune, umjesto ovih 48 mm. No to ću još razmisliti, jer bi preamp dobio na WAF faktoru. A to želim lagano izbjeći. Da, lagano strše, ali nemam CNC glodalicu da ih malo sfrezam. Sub-ploča unutra ne postoji. Jedino je 2 mm fronta i nemam mogućnosti učvršćivanja potova/selektora unutra. A niti mi to prostor dozvoljava jer je sve nakrcano. Inače, thanx

ipak je ovo prerada kazetaša, a nastojah izvući maximum.
Dakle, opravdah se po svim točkama optužnice.
Časni sude, nisam kriv

.