Napokon mogu prikazati rezultat. Sistem je u visokom stadiju gotovosti. Pa evo slike:
Skretnica sprijeda i straga.Osnovni teh podaci: 2 stazna, rez na cca 1500Hz, 12db/okt. Opovi su TI OPA 072. Šuma nema. (Barem ga ja ne čujem

)

Nažalost postojeći trafo ne stane u kutiju radi visine. Stoga sam ga ugradio u plastično kućište nekog AC/DC adaptera i dodao DIN utičnicu. IEC 220V utičnica je ostala na kutiji da pokrije rupu. Nije mi se dalo još limarije delat za poklopac. Možda napravim poklopčić u budućnosti.
Barem sklopovlju ne smeta blizina trafa.
Pojačalo za visoke:Bazirano na LM1875. Nema posbnosti osim da je složeno od materijala na zalihi što znači da još ima prostora za poboljšanja.
Kutija je također stari switch 24 porta, pa je kutija rezana na širinu ostalih komponenti.

Pojačalo za donji dio spektra je prikazano u prvom postu u temi.Evo sad "ceo sistem":(Bočne strane pojačala nisu bile opiturane na ovoj slici, medjutim upravo dok ovo pišem boja se suši)

Manja kućišta su od starih ethernet switcheva. Dodane su prednje ploče od aluminija iste širine. Samo mala LEDica na svakoj i na prednjoj ploči skretnice je pot za glasnoću. Ranije probleme sa šumovima cičanjem i pištanjem sam uglavnom riješio. Jedan od problema je bio isti kao kod ovih CERNU. Neispravni konektori
Ima nesavršenosti posebno na kućištima.
Prvi dojmovi su korektni. Na zvučnicima predstoji još rada pa o tome drugom prilikom.
Za sada toliko. Kasnije mogu o dojmovima i eventualnim pitanjima.