Khadgar2007 je napisao/la:Sasvim pristojna montaža,ma kakvi pristojna izvrsna. Isto kao kada montiraš to-3 kućišta i to je stvarno izvrstan način.
Khadgar2007 je napisao/la:Ajme meni koliki hladnjaci. Koliko je to snage? Ako je oko 20W onda mora da su hladnjaci skroz mlaki. Ja na svome mosfetu od 20W imam hladnjake koji su 30x15cm i rebra su 4cm duboka. Četiri mosfeta su pričvršćena na aluminijski L profil i onda na hladnjak i hladnjaci se bome dobro griju jer to generira negdje 180W topline.
bata bane je napisao/la:Jeste, ali Ge tranzistori pri najvecoj vrucini ne bi trebali biti topliji od 50C, mada smo ih terali do usijanja i nista.
Ipak su bili za vojnu upotrebu, ali ko ce ga znati.
bata bane je napisao/la:a evo i poslednja varijata sa posebnim cevnim gain stage-om...
moj prijatelje se poigrao sa oslikavanjem gotske katedrale...ne znam sta mu bi...samo sam ga zamolio da ga lepo ofarba
bata bane je napisao/la:Frekventna kriva ampa je bila bez potisnuca do 125kHz, dalje nisam mogao da testiram jel signal generator nije isao preko. Mislim da je to jedini Ge amp na svetu koji ima takva frek. odziv![]()
bata bane je napisao/la:Trebao sam ove godine doci na TF, ali nazalost nisam bio u mogucnosti. Nadam se da cemo se sledece godine videti.
sstrsat je napisao/la:To ti je obaveza
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.