Ako si ovo stvarno ti uradio, svaka čast.
Ne bih sada ovde postovao one moje slike, jer na forumima vole da prozovu čoveka, pa kada postavim, onda ua, onaj se reklamira, jer on radi komericjalno.
Ako već misliš da ništa ne znam, onda ne razumem zašto si predlagao da ja dam rešenje. Osim da zadovoljiš tvoje malecko "ja". Kada si ti toliko pametan, a ja toliko ne znam, zašto ti ne daš rešenje?
Pošto ja ništa ne znam, pa sam se stoga bavio nekim skromnijim stvarima, ni moje slike nisu baš neke, bez obzira što se ovde radi o mojim projektima, dakle od drugaoga uzeto ništa, sve moje, od ideje, preko razrade do konačnog proizvoda:
Filter mali, dva paralelna filtera:

Filter veliki, 4 standardna i 1 Super filter:

Pojačavač za slušalice, model HPH-A3, cevni, jedini uređaj koji sam ikada napravio bez GNFB (čisto da probam):

Model HPH-A2, FET na ulazima, MOSFET na izlazima:

Model HPH-A1, bipolarni pojačavač za slušalice/predpojačavač, malo pakovanje:

Detalj shunt napajanja:

itd.
Ništa ne znam, ali dobro foliram, pa sve ovo samo pada sa neba meni u krilo. Od kutija koje se prave meni po meri, do ukupno 9 modela filtera i 6 modela pojačavača za slušalice, koji mogu istovremeno biti i predpojačavači ako su nekome dovoljna dva izvora.
I za kraj, ono što si rekao o "mom" gramofonskom pojačavaču je čista, nepatvorena i zlonamerna laž. Jasno i glasno sam napisao na onom forumu da je autor te šeme Holger Hermann, Nemac koji radi za Burr-Brown Germany, i da je šema objavljena u nekom nemačkom časopisu još davne 1990. godine. Ja sa njim nemam ništa u bilo kom smislu, sem što sam je preneo, i što jesam rekao da je to jedan od najboljih takvih uređaja koji sam ja ikada čuo. Pri tom komentaru i dalje ostajem.
Ja sada odoh, ne dam vremena da se prepirem sa kojekakvima, a ti pošto si tako pametan i toliko znaš, nemoj više pozivati druge nego sam lepo zasuci rukave i rešavaj probleme.
Moje izvinjenje svim ostalim članovima ovog foruma, slično je bilo i na DIY u Srbiji, na kome su pomenuti "Nesic" i neki "Borko KA" zapeli po svaku cenu da od mene iščupaju bar neku šemu kao dokaz ne znam ni ja čega. Onaj drugi je nešto nestao, uzeo je novac nekima za neke pločice, a sada nema ništa ni od pločica, ni od novaca, pa je time sam sebe najlepše definisao.