Univerzalni ispravljač

Stalci, kabeli, podloge...

Re: Univerzalni ispravljač

PostPostao/la Khadgar2007 » 27 srp 2011, 21:26

I gore sam napravio tolike rupetine ali sredi se to sa malo tapetarije ako će biti potrebno. ;)
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Edison » 27 srp 2011, 21:43

Dean je napisao/la:
Edison je napisao/la:.... Nikad ne znas kad ce izlozba... :lol:

Kad smo kod toga...A kad će izložba?

Pa to se nikad ne zna... :lol:

Sto, opet bi bancili i ponovo snimali onaj izgubljeni filmic?
Cujem da je glavni glumac u dobroj kondiciji... :twisted:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la harkonen » 27 srp 2011, 21:59

Da, dobra kondicija s kavom....Ja se cijele godine čuvam za TF, teškom se mukom podgrijem u
radne uvjete i onda se movie zgubi. Idući se snima sa 3 kamere, tako da ljudi mogu i birati kut.
Oštri ili tupi....
Otupljen...
:ugeek:
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Khadgar2007 » 27 srp 2011, 23:03

A da otkrijem točno kako je filmić nestao? Ili bolje ne jer bi Lest mogao imati problema. :lol:

P.S.
Offtopičari jedni, vratite se temi da ne bi morao ganjati admina da cenzurira ovo. :mrgreen:
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Khadgar2007 » 01 kol 2011, 10:40

Ljenguze...vidim da zadnjih par dana nema ništa na forumu. Jel se to samo ja znojim uz lemilo i DIYam. :twisted:

slika

slika

slika

Evo još malo pa recimo gotovo. Trebam kupiti par buksni i onda izvršiti opalenje ove paklene mašine. :mrgreen: Kasnije kada bi se trebao vratiti sa odmora onda bi išao u kupovinu instrumenata i dovršio prednju ploču.
Khadgar2007

PostPostao/la Edison » 01 kol 2011, 10:49

Tko ovo moze servisirat kad ima toliko zica i zicica... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Khadgar2007 » 01 kol 2011, 10:56

Naš svemogući Ilimzn. :mrgreen:

Ne znam kako bi sa manje žica to napravio. Nisu problem one koje idu na 2n3055 već hrpa sitnih za regulaciju,naponsku kompenzaciju i sl... ali i te sam koliko toliko fino rasporedio pa se zna koja čemu služi. Osim toga to nisu sve žice još će njih par komada doći. ;)
Khadgar2007

PostPostao/la pinco » 01 kol 2011, 11:04

Edison je napisao/la:Tko ovo moze servisirat kad ima toliko zica i zicica... ;)

I ja san ima original pločicu iz majstora, i odbilo me baš tih miljon žica....., zato san uradija svoju pločicu, sve u jedan, radin sad novu reviziju, neke finese, koje san primjetija da bi bilo ok uradit, pa ako kome bude tribalo, nema smisla koristit više analogne instrumente, digitalni manje mista uzmu, jeftiniji su, i precizniji, doda san za ampermetar digitalni da se može podesit, voltmetar ide direkt na kleme, i one otpore u paraleli za odredit max napon i struju san stavija trimere...., bezveze mi je miljon puta lemit i odlemit dok ne nađeš pravu vridnost, ili lemit trimer u zraku,
pinco

PostPostao/la Khadgar2007 » 01 kol 2011, 16:02

Ovo i je moja pločica, baš zbog loše slike pločice iz Majstora i nekih par stvari koje su me bole u oči sam napravio svoju. Mislim žica ima onoliko koliko je potrebno. Žice za potove,LEDice, naponsku kompenzaciju i to je to,ako ne računam glavne žice koje idu na buksne. Možda sam mogao staviti potove na PCB ali ne volim njih lemiti drito,bolje mi je to povezati sa žicama.

Pinco,ja recimo imam dosta žica koje povezuju grec,2n3055,glavne kondove jer to nisam htio stavljati na PCB, a ti si manje više sve stavio na PCB to je jedna velika razlika.

Također imam jedno pitanjce, koliko blizina trafoa bi mogla utjecati na instrumente, mislio sam ih staviti sve u jednom redu tako da bi dva bila direktno ispred trafoa.
Khadgar2007

PostPostao/la pinco » 01 kol 2011, 16:48

Neće bit problema za instrumente, a i da bude uvik moš oklopit....
pinco

PrethodnaSljedeća

Natrag na Pomagala

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.