Evo nastavka, nakon malo razmišljanja krenuo sam i daljnje ožičenje. Nisam naravno ispravio grešku iz prošlog posta već sam stavio greceve i potrošio koji metar žice. Evo i rezultata:

Kao ča se vidi limarija i hladnjaci su oni koje sam našao pri ruci,ništa posebno ali bitna je reciklaža u ovo doba. Za ča manje para dobiti željeno.

Mislio sam si da skinem staru boju dolje ali poučen prošlim iskustvom da ova boja odbija ići dolje sa raznoraznim kemikalijama a kako nemam brusilicu da sve pobrusim zakljuičio sam da je i ovako dobro jer ispravljač ne ide na izložbu.
O ovom limu mogu još reći da mi je dozlaboga žao ča nisam uzeo svih oko 2 m2 koliko je bilo na otpadu već samo oko 1 m2 jer je ovaj Al lim stvarno prekrasan za raditi sa njime. Dosta je krt pa je tako fino bušiti u njemu da je milina. Za poklopac sam kupio baš čisti Al lim i špene je bilo ko u priči morao sam ferzenkati skoro svaku rupu a kod ovoga ništa, kako sam probužio rupu tako sam je i ostavio.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."