elvis je napisao/la:Hi Roko. Evo tek sada vidim da si početak izrade tube testera stavio na forum. Čim se dokopam laptopa napisati cu par komentara. U svakom slučaju raduje me da sve radi kako treba, slijedi ti kutijanje svega toga, poprilična zafrkancija, no isplati se za to dobro potruditi. Jako korisna stvarčica.
Thnx Elvis, tvoja i Beponeova pomoć bila je odlučujući faktor, bez toga mislim da bih se teško odlučio na to, pokojni trs me godinama nagovarao da to složim, trudio se objasniti mi koliko prednosti takva mjerenja pružaju, ali sam se uvijek nekako izvlačio...sad mi je pomalo i krivo radi toga jer sam mogao puno ranije i lakše doći do nekih zaključaka i spoznaja. Sad se vjerojatno valja od smijeha gore na nebu kad gleda ovu moju smiješnu ikebanu, i govori mi: blesane, a ča san ti govorija...ali znam da je i njemu drago da sam se napokon odlučio to načinit.
Je, ostalo je još dosta posla, zapravo mislim da ide onaj najteži dio, a to je skutijavanje da to i počne ličit na nešto, ali pomalo...bit će i to

Prijedlozi za neku adekvatnu kutiju su, naravno, uvijek dobrodošli.