aparatusonitus je napisao/la:grunf je napisao/la: imam i AD811 ali dip,a ovi AD825 su mi smd,mora bi nešto iskemijati za zalemiti ih, treba li šta prilagoditi za AD811 jer se ipak razlikuje od AD825 ili AD817
Ako su pločice napravljene kako treba ne bi trebao imati problema (ja sam koristio i neke LTxyz opampove i brže od AD811 (kao i AD797) bez problema. A ako se pojavi problem, probaj s rasprezanjem pinova opampa (vidi dodatak na W.Jung-ovim stranicama za "Improved poz/neg regulators...". SMD varijantu AD811 može se danas nabaviti jeftino na epay-u, samo pazi što i od koga kupuješ koliko je to moguće.grunf je napisao/la:s AD811 sam radio I/V konverziju za PCM1702 i TDA1541
I ja bi
pločica je ova gornja iznad PMD100
manja je nego iz uputa za izradu,a ako se sjećaš bila u je u onom mom rotelu na audiofil.forumu,sad je samo malo refrešana s novim kondezatorima,vodovi ispod nisu dugi tako da ne bi trebalo biti problem s AD811, caku od WJ znam jer sam i to složio i bilo je tom istom rotelu
iskreno AD811 kao I/V radi odlično,sad mi pada na pamet da probam s njim i lampom za izlaz