Da se bacim na stvar, DAC svira puno puno detaljnije, življe, otvorenije. Separacija je odlična, stage savršen. Slušao sam puno sistema, cd playera, DACa i Supersonic je ono, kako se kaže: "Right in the pocket!"
Eto u par crtica što sam napravio:
- originalni mali jadni trafić zamijenjen toroidom 20VA 9.5V
- napajački kondenzatori zamijenjeni Siemens Sikorel 2x680uF po kanalu
- diode zamijenjenje super brzima MUR460 diodama
- zamijenjene Wime oko clocka s Mundorf MCap Audiophiler
- promijenjen regulator voltaže LM317 s LM1086
- promijenji MKT kondići na izlazu puno kvalitetnijim Obbligato Premium kondenzatorima
- promijenjeni kondići u paralelki s izlaznima koji direktno utječu na strminu filtera i njima se najviše utječe na ekstenziju visokih tonova. tamo su bile 3 wime paralelno spojene, no u takvim filterima najbolje rade Silver Mica ili Polystyren kondići, ovisno kako kome odgovara. Kapacitet u tom filteru je smanjen na 220pF što je povećalo ekstenziju visokih tonova.
- decoupling kondenzator kod opampa je zamijenjen boljim MKP kondenzatorom
- i još kod izlaza su 2 kondenzotora od 1.5nF, mks wime, koje su zamijenjene kvalitetnijim Siemens MKP kondićima
- zadnja stvar je zamijenjeno unutarnje ožićenje istim kakvog imam i za analogni interkonekt iz DACa prema pojačalu
Napomena prije slika: pošto je vrlo malo mjesta u uređaju, da bi to sve vizualno izgledalo tip top, trebao bih izraditi novu, veću pločicu jer su jednostavno ovi novi dijelovi ogromni naspram originalnih, pa sam se morao snalaziti kako sam znao.
Slika prije:

Slika nakon:

Još par sličica:

I svira:

Lijep pozdrav