Imao sam priliku nabaviti vrlo povoljno još jedan SCPH-1002 i toliko slučajno sam naišao na tu vrlo rijetku 'plejku' da to nisu istine. U međuvremenu sam je modificirao istim stvarima kao i prvu, dok sam u prvu dodao i Sanyo Oscon kondove, samo polovicu, keramičke kondove 0.1uF još čekam, a ostatak Oscona stavljam nakon što bude plaća.
Sad se ima 'materijala' i polako će i s@ki odradit pločice za napajanje, pa ćemo vidjet što dalje.
Trudio sam se napravi manju a da bude funkcionalna al .. 75-5 by saki_zg, on Flickr
Neovisno o tome što je pločica mala dodao bih rupe za montazu s obje strane i malo preraspodijelio... iako će povečat pločicu.. no sve ovisi o tome kako ju tom_hifi misli ugradit...
Potrudit ću se napraviti upgrade originalnog napajanja na jednom PSu boljim komponentama (low ESR kondovi, bolje diode itd), a na drugom ću napraviti komplet novo napajanje, pa ću moći usporediti. Bit će to trošak, al polako ćemo i to izgurat.
možeš li umjesto dvije keramike od 0,1uf stavit dva polistirena od 0,1uf? Ako može dam ti ja dva komada. Ipak je playstatyon 1 moja prva igraca konzola.