Pozdrav svima.Evo da se,pristojno je,predstavim.Zovem se Mario,iz Zagreba sam i 38 godinica mi je tek.Po zanimanju sam avioelektricar pa ako nekome zatreba pomoć oko popravka kakovog airbusa ili dasha slobodno se javi

.Nisam bas samograditelj,vise sam ljubitelj retro hifi-ja.Sve je pocelo lani krajem godine kad sam preko njuškala kupil svoj prvi vintage radio od Tomislava ,mislim da je on isto tu negdje na forumu.Bila je to Iskra Savica u mint stanju iz 1976.g.No tada sam kod njega vidio i jedan stari lampas Saba i bila je to ljubav na prvi pogled.Odmah mi je iz ormara izvukao jednu Soču iz1960-te sa tri zvucnika u "bolje od novog" stanju i tak je sve malo po malo krenulo.U ovih nepunih 6 mjeseci prikupil sam jos nesto kištri pa ako bude interesa mogu ih u nekoj temi malo poblize prikazat Većina je u vrlo dobrom stanju i rade.Za sada imam od "domacih" spomenutu Soću i Savicu,Teslu 51,RIZ BU 3/57,RIZ 594,RIZ 634,SABA Villingen 12,Saba Wildbad 100 i zadnje a i meni trenutno najzanimljivije ali trenutno neispitano (nisam jos stigel malo pregledat prije spajanja jer sam kupil od covjeka koji je to nasel u kući pa ni on nezna u kakvom je stanju) Kuba Imperial model Cortina 63 komoda sa TV-om,radiom ,gramofonom i 6 zvucnika

.Nadam se da cu biti cest gost foruma ,za sada uglavnom sa raznim pitanjima ali volje imam pa cu s vremenom i ja valjda nekaj naucit.

Želja mi je sve kištre refreshat i dovest u barem slicno novom stanje i usput skupit ostatak kvarteta rizova (fale mi 604 i 614) te naravno kad uleti kaj zanimljivog.