Prodajem hladila za A klasu

Re: Prodajem hladila za A klasu

PostPostao/la Mate » 20 vel 2014, 16:45

Roko je napisao/la:to je bio ziki a ne zika :D

ja to od milja :lol:
Mate

PostPostao/la Mate » 20 vel 2014, 17:13

Roko je napisao/la:
dplav je napisao/la:evo za koji dan zavrsavam cnc pa da si olaksam sa izradom stranica tako da bude za koji dan i nekih slikica (stalno sam na terenu pa nikako da stignem ) . znam da nije mjesto za pitanje i nadam se da se admin nece ljutiti , nego jeli itko pjeskario aluminij i kako se krecu cijene ako netko mozda zna . hladnjaci imaju neke boje po sebi pa mislim da bi to bilo najbolje ispjeskariti ili netko ima bolji prijedlog . :chin:

Mogu se pjeskariti, postoje posebne tehnike za pjeskarenje aluminija, ali je nakon toga potrebna i posebna obrada, poliranje i zaštita. Taj postupak su recimo dečki što sređuju alu felge, doveli gotovo do savršenstva. Također se može skinuti boja i određenom kemijom, napr. Desol, ili recimo Lavacol ;)

Hmmmmm Roko, Roko (da ne ispadne Roki od milja :lol: )
Neka onda stavi felge umjesto hladnjaka.
Ja sam i rekao da postoje "specijalne" tehnike. Ovo s felgama nije to. No problem je u tome je li ta tehnologija dostupna i koliko košta ako jest.
Ali ovakvom raspravom možda i otkrijemo pogodnu pjeskaru u okruženju :idea:
Mate

PostPostao/la dplav » 21 vel 2014, 00:00

a jezer mu kola , nemojte se pobiti zbog pitanja , hvala svima na odgovorima , pitao sam jer sam mislio da je mozda netko radio . sto se tice eloksiranja i pjeskarenja to sam mislio obaviti kod strucnjaka , nikako sam . Hvala svima na odgovorima , i nemojte se ljutiti , bolje pitati nego napraviti glupost . :D
dplav

PostPostao/la dplav » 21 vel 2014, 00:04

dplav

PostPostao/la Mate » 21 vel 2014, 10:17

a onda hladnjake pod pazuho i pravac Poreč. Nema se tu što misliti. :lol:
Mate

PostPostao/la dplav » 21 vel 2014, 21:55

:D apsolutno
dplav

PostPostao/la Roko » 23 vel 2014, 13:36

Lavacol sam svojedobno nalazio u Merkatoru i Merkuru, a bilo ga je i u Pevecu, čak i u boljim manjim dućanima sa piturama. (vjerojatno ga ima i u Bauhausu i u Baumaxu)

slika

Probaj sa Lavacolom lagano skinuti tu boju, zatim finim brusnim papirima sve poglancaj i ispoliraj papirima još finije gradacije (uvijek ideš postepeno od malo grubljega ka finijem pa sve do najfinijeg) sve do trenutka dok ne budeš zadovoljan rezultatom. Aluminij je prilično "mekan" pa treba imati mirnu i nježnu ruku ;)
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la dplav » 23 vel 2014, 22:16

hvala majstore budem probao , ali budem i probao i nazvati i ove da pitam sto oni kazu :-)
dplav

Prethodna

Natrag na DIY oglasnik

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.