A ono što se vidi i golim okom i što se meni osobno ne svidja jesu Al membrane. Moje iskustvo s aluminijem nikako nije dobro. Izgleda su u Kini ostali bez papira.

malium je napisao/la:Eto, još jednom, žao mi je ako me neko krivo shvatio... Ovo nije planirano, uletilo je ko prilika u zadnjih par dana, sasvim slučajno, a već u petak moram poslati narudžbu sa količinama, jer mi je druga naručena roba za firmu spremna i kreće, tak da sam malo panično postavio oglas na što više foruma, da se sakupi neka količina. Ponavljam, ja ovo ne radim zbog zarade, nego isključivo iz želje da se dokopam drivera. Kad uhvatim vremena volim sklepati koje kutije, jer mi je to pradavna želja koju si nisam nikad uspio ostvariti (do prije godinu dana), još uvijek se smatram početnikom i slabo kužim tehničku spiku oko svega toga. Uglavnom gledam i kopiram provjerene projekte, kad nađem vremena i novaca. Imam ljubavi i želje, i volje za naučit, al negdje se mora počet. Na diyaudio.com sam u nekoliko navrata vidio pozitivne komentare za Fountek, i kad se poklopilo nemoguće, da mogu povući nešto drivera iz tvornice jer mi agent pozna čovjeka iz Founteka, susjedi su, htio sam na brzinu naći još nekog ko bi si uzeo koji driver. Nema rizika, sve je legalno uvezeno, plaća se kad stignu, i nisam mislio da bi netko to mogao krivo tumačit... Dapače, očekivao sam baš suprotne reakcije. Al čovjek pogriješi i kad ne očekuje, izgleda...
Roko je napisao/la:Jedan moj frend je bio nedavno zainteresiran za Fountekov NeoPro5i true ribbon, zna li tko jeli to dobavljivo i po kojoj okvirnoj cijeni?
Roko je napisao/la:Maliume, ovakav ulet na forum, poput tvoga, većina članstva gleda sa (razumljivim) podozrenjem. Ljudi nastoje, poučeni iskustvom iz nekih sličnih situacija, biti objektivni i oprezni, otud takve podozrive reakcije i nepovjerenje. Prvi post, bez uobičajenog predstavljanja u dijelu foruma predviđenog za to, pa odmah neka prodaja (jeftino, povoljno super...itd..), sasvim sigurno nije dobar ulet i moj bi ti prijedlog bio da, poštujući neka uobičajena pravila (koja važe na gotovo svim forumima diljem svijeta), napišeš koju riječ o sebi i svom samograditeljskom iskustvu u naslovnom dijelu foruma Hr Diy Audio, thread Novi članovi. Tako ćeš ljudima olakšati komunikaciju s tobom, pa će i same reakcije na eventualnu zajedničku (grupnu) kupovinu biti vjerojatno ponešto drugačije. Za takvu kupnju postoji i posebna tema u podforumu Nabava dijelova.
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.