elvis je napisao/la:Ovakvi mjerni instrumenti često "ne čuju" baš ništa iznad 10 kHz, pa se nadam da si provjerio u specifikacijama do kojih frekvencija mjeri ovaj instrument. Ako ti iznad 10 kHz nije važno, onda sve OK.
elvis je napisao/la:U svakom slučaju super je to imati. Dok ne nabaviš novi stroj, a obzirom da imaš frenda koji će ti pomoći oko baždarenja svakako probaj i ova instant rješenja:Za iPhone:https://itunes.apple.com/us/app/decibel-10th-pro-noise-meter/id448155923?mt=8
Roko je napisao/la:Još jedan glas za android (ili iphone svejedno) aplikaciju...za ono što tebi treba Nino, to je i više nego dovoljno, a po iskustvu i priznanju mnogih profesionalaca, puno su bolje te aplikacije od ovog analognog sound level metra gore.
Roko je napisao/la:Nino, pred dosta godina imao sam upravo taj gore Radio Shack sound level meter i vjeruj mi da to nije neka sreća, prilično je, kako je lijepo rekao Elvis, "gluh" i nepouzdan, sa takvim mjeračem ustvari zapravo nikad ne znaš na čemu si. I ja sam ga pokušavao upgradeati sa boljim mikrofonom, ali bez većeg uspjeha, loš uređaj ostaje loš uređaj bez obzira na bolji mic. Najveći problem je što zapravo nemože poslužiti niti za inicijalno informativno mjerenje, jer strahovito reagira na vlagu, temperaturu i prazni bateriju strahovitom brzinom pa već u slijedećoj minuti imaš različita očitanja, što je katastrofa. Ali ako ga već toliko želiš, nabavi jednog čisto iz gušta da ga imaš i složi ga negdje u vitrinu, ne izgledaju loše i lipo ih je vidit u kolekciji.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.