Ispričavam se na preslobodnim izrazima, ali to ionako neće biti važno sad kad je jasno da ovaj svijet i civilizacija juri u bezdan bez povratka.
dakle, danas su mi u Societe Generale oduzeli Vasco token uređaj krvavo stečen prije kojih 15+ godinica

... i umjesto Vasca, uvališe mi ono govance veličine kreditne kartice sa nacrtanim botunima i malim LCD displajem. SBc@rd ili tako nešto se zove to novo govance.
I di je problem? Sve je ok osim što ta naprava ne funkcionira. Teba mi pet šest pokušaja dok napravu najprije upalim. Onda triba unit 4 znamenkasti pin prije nego se naprava zagasi ili se ne pogriješi. Kako je pritiskanje ostalih botuna jednako uspješno kao i botun za paljenje, nema šanse išta napravit (dobiti jednokratni kod za ulazak i internet bankarstvo ili kod za platni nalog).
Što je žalosno, svi ostali korisnici koje sam sreo i koji su se žalili meni da imaju iste probleme, ali zanimljivo nitko se nije požalio banci.
Ja dakako jesam, Ali avaj. Žalbu je primila prirodna plavuša i uvjerava me kako cijela stvar još ne frcera jer će promjena usluge nastupiti tek sutra.!!!!
Hebem te plavu, kakve veze ima aktivacija usluge sa paljenjem blesave elektronike.
Ako ovo ne promijene vraćam internet bankarstvo u špilju, i neka se gone i u 3pm. Minjam banku ako ima neka koja ne pravi ovakve pizdarije.