Lampizator DSD
http://lampizator.eu/Fikus/NEW!_DSD-Euforia_DAC.html
Mate je napisao/la:čovik se konačno sjetio prodavat nešto skupo ko sv.P. kajgana.
Ajde zalužio je malo zarade. Koliko se trudio sve ove godine.
Inače sere po običaju. Razlika je jedino u cijeni sranja.
elvis je napisao/la:Mate je napisao/la:čovik se konačno sjetio prodavat nešto skupo ko sv.P. kajgana.
Ajde zalužio je malo zarade. Koliko se trudio sve ove godine.
Inače sere po običaju. Razlika je jedino u cijeni sranja.
Meni je i inače upitno to da je neko ikada nešto kupio od Lucasa .... no dobro, čovjek ima dobar online nastup, a vjerujem da je OK i sa prezentacijama na sajmovima. Inače je meni ta priča "stavi jednu-dvije lampe na izlaz bilo čega" i evo odmah je to high-end malo prenaivna, no očito je da se ta spika puši. Sada "blati" CDa format, zapravo sam sebi reže granu na kojoj sjedi al ajde neka mu bude. Što se tiče ovog DAC-a, a prodati će poneki primjerak to je sigurno ... meni inače DSD nekako više leži uhu nego PCM, mada vjerujem da sam to malo i umislio..., a Bugar i dalje odrađuje posao bez greške za 1000 kuna
Mate je napisao/la:Problem s tim većim i razvikanim igračima je uvijek marketing. Kad se jednom dosegnu zvjezdane visine - čitaj dobra zarada, mislim da nema što neće napraviti da ta zarada ostane trajna tj da se i povećava. Ako je ostala na istom nivou to znači "propast".
Ali zapravo ne vidim tj ne nalazim nikakvih drugih tragova osim samog naslova videa. Tako da ne vidim nikakvih ajava u tom smislu , a pogotovo što je na njihovim pravim stranicama kevlar još uvijek na visokoj poziciji, tj video koji objašnjava prednosti kevlara.
Kao ono membrrana treba biti kruta, ali ne kao da je od metala, nego da ipak ima vlastito prigušennje vibracija koje se šire membranom. A to je po njima kevlar. (Ni papir nije loš dodao bih ja )
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.