He he he he... lab je bez ikakve namjere postao nekakva audio zona, sa sve više elemenata audio kluba.... s tim da nije ograničen samo na hifističke eksperimentalne priče, ima tu i opreme za vokalno instrumentalne sastave, a bome i servisa pegli te meni omiljenih depilatora i daljinskih upravljača netom izvađenih iz krem juhe (fuck)... ma čudo neviđeno
. Nedavno je čak oformljen odjel "mobilni uređaji" za što sam ja osobno kao "izvršni direktor nepostojećeg kluba" zadužio prijatelja Šimu, takav talent za rastaviti nerastavljivo ili sastaviti nesastavljivo još niste vidjeli. Kao stalnog člana kluba htio bi spomenuti i Nina.S, on je zadužen za teorije pod zajedničkim nazivom "tisuće mogućnosti" zatim šta je novo na ebay.de, a najvažnija uloga je dežurno uho za moje neuspješne i tek ponekad uspješne audio eksperimente, kritičar koji kaže valja ili ne valja, nema li-la, i zato ga volim
. Pinca ćemo primiti u klub kada dođe sljedeći put u ZD vizavi njegove sestre (he he he), ipak žena nas trpi na dnevnoj razini, buka iz laba je neizdrživa, a njena tolerancija velika, no ulaznica je donacija jednog od njegovih izvrsnih solid state ampova, hebiga nema džabe ni u stare babe, kllub naime ima namjeru postati visokoprofitni he he he he he. Između ostalog nudimo usluge pljuvanja po zvuku vaših uređajima
:), znači ako hoćete čuti istinu o tome kako vaš uređaj (ne)radi, samo pošaljite isti na test u ZDaudioZone, imam jednog kandidata u Zadru koji će uskoro dobiti poziv za klub i naravno zaduženje kao glavni tester, a zadana rečenica tj. komentar pri ocjeni uređaja će mu bit "
Ništa to ne valja" i za sve različito od toga meni će podnositi izvještaje i obrazloženja zašto je dao prolaznu ocjenu. Možda neki od vas već naslućuju tko je ta osoba, no još ga neću imenovati, tajne su slatke. Imamo mi i tajnog člana koji ima tabletu za svaki problem nekog novog ili već postojećeg uređaja, no iz taktičkih razloga moramo ga držati u tajnosti, jer da nije tako ne bi bio tajni član. Tu je i Karlo,
najveći zadarski zvučnik DIY meštar ... njega ćemo pridružiti dekretom. On naime mrzi socijalne mreže pa tako i forume, no škicne forum ponekada...... Karlo javi seeeee !
Sve u svemu drago mi je da je Roko otvorio ovu temu, sada mogu (možemo) ofttopičariti do mile volje, razglabati o nekim planovima i tekućim projektima ali onako na uopćenom nivou. Nema limita ! Jedino bi ja ovaj naziv teme "Kod Elvisa u labu" preimenovao u ZDaudioZone...