Zavarivanje aluminija

Zavarivanje aluminija

PostPostao/la Roko » 30 srp 2013, 17:26

neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

Re: Zavarivanje aluminija

PostPostao/la Khadgar2007 » 31 srp 2013, 12:24

Veoma interesantno. E sada paket dođe 320kn i u njemu su 10 šipki za varenje koliko se sa time može povariti i da li je isplativo za nas DIYere ne znam ali kao ča sam rekao jaaaaaaaaaako interesantno.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la Roko » 18 kol 2013, 12:47

Učinilo mi se dosta zgodno, moglo bi pojednostaviti dosta stvari, a i napokon bi se prednje (a bome i bočne i gornje) aluminijske ploče mogle izvesti bez one hrpe raznoraznih ružnih vidica (šarafića) ;)
Što se cijene tiče, na eBayu postoji cijeli niz puno povoljnijih paketa sa šipkama, tako da isplativost nije upitna. Ono što bi bilo od koristi su iskustva ljudi koji su to isprobali.
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la Khadgar2007 » 19 kol 2013, 23:28

To mi nije palo na pamet ali treba probati. ono ča me brine je to da treba sve biti posloženo pod veoma preciznih 90°inače imaš problema i pitanje je koliko će var povući materijal i savinuti ga,ali da treba isprobati i javiti iskustva. Radim već neko vrijeme na šabloni za precizno lijepljenje drvenih kutija za uređaje pa bi mogao doraditi da mogu variti i aluminij.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.