Dernek na ranchu :)

Dernek na ranchu :)

PostPostao/la maltus » 19 svi 2013, 12:16

Ideja je pokrenuta od [url]Khadgar2007[/url] na audiofil.netu nakon sto sam ja rekao da imam vikendicu i u Vrtlinskoj https://maps.google.com/?ll=45.692169,16.618452&spn=0.001544,0.003052&t=h&z=19 Znači preliminarni datum je 30.05 ove godine. Plan je slušanje sistema na otvorenoj ledini(moja vikendica je ona sa crvenim krovom) koje nipošto ne nedostaje i drugi plan je bacanje mesine na užarenu rešetku iliti roštiljanje.
Vrtlinska je recimo baš na nekom sjecištu po kilometraži između Siska,Zagreba i Bjelovara pa se nadam da će se naći dobrovoljaca koji bi mogli navratiti na taj dan pa da malo popričamo i vidimo neka poznata lica koja nismo vidjeli na ovogodišnjem Triode Festivalu.
Samo glazbu slusam.
maltus

Re: Dernek na ranchu :)

PostPostao/la Roko » 19 svi 2013, 16:02

Zanimljiva ideja Marijane! :thumbup: Vidio sam neki dan topic na an-u i onako na prvi pogled mi se ideja učinila malo utopističkom jer to stiže odmah nakon TF-a, koji obično pobudi puno emocija i euforije. Ali što više razmišljam o njoj čini mi se sve bliža i prihvatljivija. Zapravo bi bilo sasvim zgodno naći se na Tjelovo gore na tom tvom ranču i napraviti jedan fini mini-meeting uz gradeladu. Zahvaljujući autoputu više ništa nije daleko, praktično je sve na par sati ;)
Ajde Marijane, svrati do Šibenika u subotu, pa da uz pivicu proćakulamo malo i utvrdimo detalje ;)
Možeš i Davora povest, on će se veselit da ima s nekim naletit malo ;)

Koliko ima od skretanja za Križ (naplatnih kućica) do tog tvog ranča?
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la maltus » 19 svi 2013, 16:10

Ovak, ja sam stacioniran u Zg, pa tesko da cu u subotu navrnut do tebe :D Jedino kada idem na GO.
Od Kriza ima do mene cca 10-15 min max. Ako ne zalutas ;)
Samo glazbu slusam.
maltus

PostPostao/la Roko » 19 svi 2013, 19:27

maltus je napisao/la:Ovak, ja sam stacioniran u Zg, pa tesko da cu u subotu navrnut do tebe :D Jedino kada idem na GO.

Znam da si u Zg. Neću biti u Zd jer u petak popodne, subotu i nedjelju mislim biti u Šibeniku. Najvjerojatnije ću uzet slobodan petak, a čujem i mnogi drugi koji idu na TF, tako da mogu u miru spakirati uređaje i da ih u petak popodne već mogu smjestiti tamo, kad saznamo di je to točno Kaligula predvidio.
Tako da ti je najbolje da dodješ u subotu u Šibenik, to ti je cca 2 sata i 20-tak min vožnje autoputem, budeš s nama cijelo to popodne i navečer se vratiš doma u Zg. A mislim da će ti i Nenad (audio kutak) ići autekom, pa možete i skupa. ;)

A što se tiče te Vrtlinske, koliko sam ja skužio kartu, moguće je pogriješiti u Križu i otići lijevo u Bunjane umjesto desno prema Novoselcu. E sad, u tom Novoselcu valjda ima neko skretanje prema Vrtlinskoj...ali kako to i prema čemu prepoznati? Jel ima neki znak, putokaz ili treba gledati po kilometraži?
Daj neki savjet...na što treba pripaziti da se ne zaluta?
neciviliziran, nekvalitetan i ne vidim dalje od nosa
Roko

PostPostao/la maltus » 19 svi 2013, 19:56

Roko je napisao/la:
maltus je napisao/la:Ovak, ja sam stacioniran u Zg, pa tesko da cu u subotu navrnut do tebe :D Jedino kada idem na GO.

Znam da si u Zg. Neću biti u Zd jer u petak popodne, subotu i nedjelju mislim biti u Šibeniku. Najvjerojatnije ću uzet slobodan petak, a čujem i mnogi drugi koji idu na TF, tako da mogu u miru spakirati uređaje i da ih u petak popodne već mogu smjestiti tamo, kad saznamo di je to točno Kaligula predvidio.
Tako da ti je najbolje da dodješ u subotu u Šibenik, to ti je cca 2 sata i 20-tak min vožnje autoputem, budeš s nama cijelo to popodne i navečer se vratiš doma u Zg. A mislim da će ti i Nenad (audio kutak) ići autekom, pa možete i skupa. ;)

A što se tiče te Vrtlinske, koliko sam ja skužio kartu, moguće je pogriješiti u Križu i otići lijevo u Bunjane umjesto desno prema Novoselcu. E sad, u tom Novoselcu valjda ima neko skretanje prema Vrtlinskoj...ali kako to i prema čemu prepoznati? Jel ima neki znak, putokaz ili treba gledati po kilometraži?
Daj neki savjet...na što treba pripaziti da se ne zaluta?

Izlaz Kriz pa Novoselec pa tu lijevo Recica Kriska i po glavnoj cesti ravno za Vrtlinsku i Cazmu. Na samom izlasku iz Vrtlinske pocinju Pobrdani i kod te dvije table je desno sumski put, makadam, na kojem nakon 100m je moja hiza na ranchu. Prosto k'o pasulj ;)
Samo glazbu slusam.
maltus

PostPostao/la Khadgar2007 » 19 svi 2013, 20:25

Upravo tako, kada vidiš znak za Pobrdane i prođeš ga znači da si profulao i vraćaš se nazad. A kada smo kod pasulja da mi dovlečemo onog meštra od zapečenog pasulja(Miljca) i da kao ulaznicu mora imati jedan veliki lonac tog proizvoda. hehe
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la maltus » 19 svi 2013, 21:37

Khadgar2007 je napisao/la:Upravo tako, kada vidiš znak za Pobrdane i prođeš ga znači da si profulao i vraćaš se nazad. A kada smo kod pasulja da mi dovlečemo onog meštra od zapečenog pasulja(Miljca) i da kao ulaznicu mora imati jedan veliki lonac tog proizvoda. hehe

Mislim da je vec dogovorena ta ekipa da dodu jednim autom ( MiljaC, Barek, Lujo i Plasticni co'ek) ;)
Samo glazbu slusam.
maltus

PostPostao/la Khadgar2007 » 19 svi 2013, 21:58

ko je Lujo i Plasticni co'ek jel ih znam sa audiofil.neta?
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la maltus » 19 svi 2013, 23:06

Khadgar2007 je napisao/la:ko je Lujo i Plasticni co'ek jel ih znam sa audiofil.neta?

Luis Prima i Komandant Data :D
Samo glazbu slusam.
maltus

PostPostao/la maltus » 22 svi 2013, 08:50

Blizu je 30.05. :)
Lepo prosim da se gosti upisu a poslije samo dopunjavaju listu DALI ce doc, sta ce mozda donijeti od opreme, i na kraju sta tko moze donijeti za malo popiti i zrostiljati :
maltus: diy QUAD 405, diy predp SPECTROAKUSTIC sa mm-RIAA, zvulje BOSTON A26, V-DAC, laptop, grem LENCO L78, mesovlje za rostilj, COCACOLA
Samo glazbu slusam.
maltus

Sljedeća

Natrag na Offtopic

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.