http://www.audiocircle.com/index.php?topic=112195.0

Rastužilo me, čovjek je bio veliki audio entuzijasta i preko 35 godina uveseljavao ljude, audiofile i inspirirao mnoge samograditelje svojim inovativnim idejama i zvučničkim konstrukcijama. Iako ga mnogi svrstavaju u komercijalu, za mene je on čisti DIY-er, jer je sve svoje zvučnike izrađivao, mjerio i uštimavao u potpunosti sam, doma (doslovce u garaži svoje kuće u predgrađu San Francisca). I tako kroz 35 godina, a svoje radove je naplaćivao, malo je reći skromno, sjetimo se samo 626 bookshelfa kojega je cijenio nešto preko soma dolara (za par), a bio je 2008 od strane Dicka Olshera proglašen za najbolji zvučnik u svijetu te godine. Ili recimo, RM 40 koji je 2002 godine suvereno osvojio suce velikog CES-a (od 28 sudaca, 26 je proglasilo RM40 najboljim zvučnikom te godine, što je presedan u glasovanju jer se inače žestoko svađaju i uvijek bude napeto). Njega je prodavao za 5 soma dolara (par), za razliku od konkurencije di se par cijenio i više desetaka soma $.
Obzirom da i sam imam doma Brianov uradak (RM2) kojim sam izuzetno zadovoljan evo već preko 5 godina, i kojeg još ni izbliza ne pomišljam promijeniti, mogu samo reći Brian