Što radim kada ništa ne radim

Re: Što radim kada ništa ne radim

PostPostao/la Schultz » 21 lis 2012, 09:00

Koji lik... :-)
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la pamook » 03 stu 2012, 20:57

:D

osinuo mraz, otpalo lisce sa paprikoza, a urod - fookin katastrofa... samo par komada stiglo pocrveniti (dozrijeti), ostalo par komada manjih, zelenih, koje ce mooozda uspijeti umjetno dozrijeti, ali ce ostati male i nikakve :helper:

te papricice su tropska zivina, i osim dugog dana i visoke temperature, traze visoku vlaznost, a to ove godine nije bilo ni u tragovima... zato i ovakav rezultat...

napravio sam si WOW-WOW sauce (jedna Bhut jolokia i jedna Trinidad Scorpion Butch T) nasjecene na rezance i prelivene zagrijanim maslinovim uljem) i to ce biti dovoljno za cijelu godinu - vecinom samo par kapi je i previse za napraviti "dobar" umak, majonezu, ajvar za jedan obrok, prosle godine sam radio sa habanero papricicama (upola manje ljutine od ovih) i bilo je "gadno", sada sam samo stavio dvije... i dosta :D

na slici - crvene se - nekoliko komada B. jolokia (izduzenog oblika), i jedna preostala T. scorpion BT (okruglasta s siljkom na dnu), zelene se par komada Red Savina (ne toliko ljute), i po jedna zelena jolokia i scorpion.... na dnu su mali white habanero, ljuti ali upotrebljivi...

Alfa i Les - vase putuju prema destinaciji ;) , ove preostale sa slike slobodno se javite ako je kome interesantno, adresu na pm i saljem :thumbup:

sve su fertilne i ako izvadite kostice i osusite ih, negdje pocetkom veljace ih se moze zasijati i polako do proljeca dovesti da budu nove biljke koje mogu van na sunce... nadamo se boljoj sezoni (bar malo kise, povremeno) :admin:
Privitak/ci
IMG_1344.JPG
IMG_1344.JPG (119.55 KiB) Pogledano 7732 put/a.
....nemoj Sirogojno, ja ću....
pamook

PostPostao/la micro » 03 stu 2012, 21:57

Nekada davno moja stara je dobila od rodjaka (ujak od starog zivi jos uvjek USA) dobila sjemenke neke cudne paprike koju je uzgajala u saksiji kao ukrasno bilje, plodovi vrlo sitni potpuno okrugli velicine klikera , prvo su bile od skoro crne do plave pa ljubicaste sa nekim cudnim nijansama pa na kraju crvene ili tako nesto bi se moglo reci , jako dugo im je za to trebalo za raliku od ovih nasih domacih , biljka se ponasala skoro pa kao visegodisnja , navodno po rjecima rodjaka meksicke, niko koliko ja znam ih nikada nije probao, tako da ne znam koliko su "hot" bile.
micro

PostPostao/la LesFaul » 03 stu 2012, 23:00

Druze pamook, evo ti pa isprintaj i zalijepi na staklenku!

image.jpg
image.jpg (57.67 KiB) Pogledano 7711 put/a.
Hebeš ampa ak' je bez lampa!
LesFaul

PostPostao/la Khadgar2007 » 03 stu 2012, 23:17

Neka to zalijepi na svaki poslani paket sa papričicama.
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la yoke » 04 stu 2012, 20:06

zbotic je napisao/la:Uštimavam novopridošlu skalameriju. Zbogom HI-FI, vraćamo se mladosti tj. sportu. :lol: :lol:

Nije ti to za Splitske ceste :lol:

mislim da ti ni onaj ventilirajuci sic nece pomoci :lol:
yoke

PostPostao/la zbotic » 04 stu 2012, 22:23

E Joke Joke ne znaš ti mene. :D Prvu sam utrkajku ima u sedmom razredu osnovne. Rogušu. A s ovom sam uspija u desetak dana napraviti preko 500 km :lol:. Originalni sic sam i na ovoj zaminija ali s užim. Kad je dildo nek je. :lol:

BTW danas sam oborija i brzinski rekord. Nepreocjenjivo :lol:
zbotic

PostPostao/la yoke » 05 stu 2012, 10:18

:lol:
fuck
sad ce jos i tajce nabaviti !!!
vise na miru ni po rivi nes moc prosetati

:lol:
yoke

PostPostao/la zbotic » 05 stu 2012, 12:00