osinuo mraz, otpalo lisce sa paprikoza, a urod - fookin katastrofa... samo par komada stiglo pocrveniti (dozrijeti), ostalo par komada manjih, zelenih, koje ce mooozda uspijeti umjetno dozrijeti, ali ce ostati male i nikakve
te papricice su tropska zivina, i osim dugog dana i visoke temperature, traze visoku vlaznost, a to ove godine nije bilo ni u tragovima... zato i ovakav rezultat...
napravio sam si WOW-WOW sauce (jedna Bhut jolokia i jedna Trinidad Scorpion Butch T) nasjecene na rezance i prelivene zagrijanim maslinovim uljem) i to ce biti dovoljno za cijelu godinu - vecinom samo par kapi je i previse za napraviti "dobar" umak, majonezu, ajvar za jedan obrok, prosle godine sam radio sa habanero papricicama (upola manje ljutine od ovih) i bilo je "gadno", sada sam samo stavio dvije... i dosta
na slici - crvene se - nekoliko komada B. jolokia (izduzenog oblika), i jedna preostala T. scorpion BT (okruglasta s siljkom na dnu), zelene se par komada Red Savina (ne toliko ljute), i po jedna zelena jolokia i scorpion.... na dnu su mali white habanero, ljuti ali upotrebljivi...
Alfa i Les - vase putuju prema destinaciji

, ove preostale sa slike slobodno se javite ako je kome interesantno, adresu na pm i saljem
sve su fertilne i ako izvadite kostice i osusite ih, negdje pocetkom veljace ih se moze zasijati i polako do proljeca dovesti da budu nove biljke koje mogu van na sunce... nadamo se boljoj sezoni (bar malo kise, povremeno)

....nemoj Sirogojno, ja ću....