Dean je napisao/la:Kak je prošlo "trganje" ?

na kraju sasvim dobro

... vratih se kuci s 3-4 nove vrste tvrdih koralja (fragovi, mali komadi za "rasadu"), ali je 16 kava i coca-cola uzelo danak pa mi se nije spavalo do 3 ujutro

... odviknuo se
danas samo maramice i mutan pogled, dohvatila me neka viroza, frend i ja jedva "upakirali" horne u auto - na kraju jedna ukoso kroz gepek, druga ispred nje preko straznjh sjedala, 2-3 deke i jastuci... dovezao se kuci popodne, sam ih istovario i UNIO U KUCU DA NITKO NIJE VIDIO
ehhhh, masters degree in CIA hiding skills
ako sve bude po planu, i ova "balavica" me pusti sutra na miru (usi su mi dobrim dijelom zacepljene) - napisem koju oko slusanja, ako ne sutra, svakako ovih dana
shvatio jednu stvar - auto treba ili bit karavan, ili caddy, ili barem sa 5 vrata, ova "limuzina" verzija sa 4 vrata + gepek - cak i polegnuta, horna je do gornjeg ruba gepeka (prolaz do straznjih sjedala, lim

) imala oko 5-8mm prostora.... taman za deku u dva sloja...
proslo bez ostecenja, unatoc tome sto smo dvojica kombinirali utovar, a solo sam ih izvadio
uglavnom - bilanca - puno dobrih ljudi, cakula, 30kg soli, par kg dodataka za tank, dvije majice, nekoliko koralja, pcb za broskie CF, i zvucnici... di ces bolje (oke, moze jos ponesto se ubacit, ali... jel...

)
javim kad spojim i osluhnem

....nemoj Sirogojno, ja ću....