Slika najmanje smije biti širine 0 piksel(a) i visine 0 piksel(a) odnosno najviše smije biti širine 800 piksel(a) i visine 600 piksel(a). Tvoja slika je širine 803 piksel(a) i visine 602 piksel(a).
Bemti propise.
.......Evo sad će.
Khadgar2007 je napisao/la:Nemoj me zahebavati...da staklo nije puklo?Što,samo staviš čavao,udri sa čekićem i to je to?
Khadgar2007 je napisao/la:Nemoj me zahebavati...da staklo nije puklo?Što,samo staviš čavao,udri sa čekićem i to je to?
Dean je napisao/la:Khadgar2007 je napisao/la:Nemoj me zahebavati...da staklo nije puklo?Što,samo staviš čavao,udri sa čekićem i to je to?
Je, ali staklo mora biti prije u zamrzivaču oko 2 sata.
Mate je napisao/la:Slika najmanje smije biti širine 0 piksel(a) i visine 0 piksel(a) odnosno najviše smije biti širine 800 piksel(a) i visine 600 piksel(a). Tvoja slika je širine 803 piksel(a) i visine 602 piksel(a).
Bemti propise.
.......Evo sad će.
Edison je napisao/la:.....
A tebe su za ta dva, tri pixela mogli i propustit. Toliko su gledali kroz prste i bivsi brkati Jugo carinici...
Dean je napisao/la:Khadgar2007 je napisao/la:Nemoj me zahebavati...da staklo nije puklo?Što,samo staviš čavao,udri sa čekićem i to je to?
Je, ali staklo mora biti prije u zamrzivaču oko 2 sata.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.