Uglavnom, spletom okolnosti nadogradio sam "stare" EL8 slušalice na nove LCD 2 Classic (možda je tribalo uzest neke u drvu, ali se toliko nisam mogao rastegnit

Nakon "sitnijih" peripetija s nametima i državnim organizacijama koje su same sebi svrha, konačno su u mojim rukama

Kvaliteta izrade je zaista na visokom nivou, svaki detalj je na mjestu, ogromne su, solidno teške ali i solidno lakše od EL8. Jako su ugodne na glavi. Čini mi se da su EL8 bile lakše za pogonit komercijalnim uređajima nego LCD2 ovako na prvu, moram proguglat karakteristike (otpor jednih i drugih).
Sada je vidljiva štednja na pakiranju, odnosno, novac ide u slušalice a ne u ambalažu, što je naravno bolje. EL8 su imale takvu ambalažu da ti pamet stane kad ih otpakiravaš.
Kako zvuče, na prvu vrlo slično EL8, ali s nijansu manje basa, što mi odgovara, vjernija je reprodukcija. Prihvatni konektor je u ovom slučaju mini XLR - puno bolje.
Nadalje, najbolja pohvala ovim slušalicama (i "starim") je što ih u roku keks zaboraviš da su ti na glavi, nema bolje preporuke od te.
Ovom prilikom bi pohvalio Audeze korisničku podršku, svaka preporuka za kupnju tog proizvoda s povjerenjem, ta firma se brine za svoje kupce.
Sad samo trebam napraviti odgovarajuće pojačalo za slušalice da mogu testirati kako valja