E, sada, ako to trebaš samo za to onda uzmeš notebook, disk, napraviš playlistu u MediaPlayeru i to je toi

Ako trebš nešto više, to se može elaborirati.
Je'l to kvaliteta, cijena, veličina i sl.
Ja se time bavim nekih petnaestak godina pa otprilike znam genezu svega toga, ali mislim da će se razviti prilično burna diskusina po pitanju svakog segmenta.
Danas to više nije neka posebna tema jer praktički svatko može složiti svega i svačega za vrlo razuman novac.
Prvi takav "stroj" napravili smo još 1994. godine i služio je za emitiranje reklama i jinglova na radijima.
Bio je to popriličan hit jer smo uspjeli na ondašnje diskove (40 megabajta ) utrpati koješta, a sve to potpomognuto vlastitim softverom prvo u C-u, a kada se pojavio, onda u VB.
To je bilo nešto prije nego što je Mpeg ušao u ozbiljnu upotrebu.
Prvo smo koristili nekakve libraryje za dos (Soundblaster), a kada su se pojavili Windowsi i MP3, više nije bilo izazova.
Još negdje imam te prve SB. kartice, Od onih za XT, pa do onih saSCSI kontrolerom (jer je običan disk bio prespor i premali

).
Danas imaš svakakvog softvera i hardvera pa to više ne bi trebao biti problem.
Najviše pažnje treba posvetiti dobrom ispravljaču i video kartici, jer o njima će jako ovisiti kvaliteta zvuka.
Zvučne kartice ili streameri su naravno isto tako važni, ali više nisu problem, jer se mogu nabaviti već za par sto kuna.
Danas su jako popularni eksterni USB streameri.
Mislim da pomama za HRT streamerima polako prolazi jer je to ipak samo jedna điđa među mnogima, ali radi sasvim dobro. Pitanje je da li vrijedi toliko ?
Softvera isto ima svakakvog pa treba samo dobro odabrati ono što ti najviše odgovara.
Dobro bi bilo da ima podršku ili kakav plugin za M4a standard (AAC kompresija) koji se već nametnuo u profesionali (radio) zbog bolje kompresije i kvalitete.
E, sada reci što te od svega toga u stvari zanima

??