No, kako je taj projekt već u prodaji dosta dugo, a sheme i sve je dostupno besplatno, išao sam to malo proučiti i ne znam na koji način to radi dobro. Neću reći da sam majstor u tome, jer nisam, al ako sam ja uočio neke greške, kako to nebi uočile i puno kompetentnije osobe.
E sad, kako ne mogu staviti PDF u privitak, ovo je link: http://analogmetric.com/download/TDA154 ... Manual.pdf
Ovo su slike shema:
DAC

Čitajući datasheetove, išao sam malo "prčkarit" po shemi DACa i došao sam do ovog (zasad):

Ima još puno stvari koje me muče, a to je drugi "par" AD797 opampa koji su vjerojatno sljedilo, dok je prvi par u I/V konfiguraciji. Ono što me trenutno muči je označeno zelenom bojom:

Znači, dosta stvari se ne poklapa s datasheetom i nisam siguran da to sve sam mogu ispraviti. Do Napajanja još nisam ni došao. Muče me 2K otpori prema drugom paru AD797, te kondić koji je s pina3 i 2 spojen prema pinu6 (izlazu), dok prema datasheetu to nije niti blizu.
Pitao sam već i ilimzna i dao mi je par savjeta, no čovjek je dosta zauzet, pa ga ne želim previše opterećivat.
Ajde, ljudi, idemo polako to probat riješit.