s@ki je napisao/la:ma naravno. samo svatko ima svoj pristup, osobno radije odlemim nego da prekidam vodove po pločici.. tim više što bih kasnije taj vod mogao zaboraviti. ne nužno odmah nego u nekom kasnijem prčkanju u kakvom već scenariju.
iako ćeš sad vjeroajtno reć, od previše lemljenja isto tako možeš uništiti pad i sl. naravno..
(zašto imam osjećaj da misliš da mi je samo estetika bitna ?)
grunf je napisao/la:i zbilja CS8416 ne može goniti više od dva komada,sad će se ići na slaganje buffera pa onda opet test
grunf je napisao/la:i zbilja CS8416 ne može goniti više od dva komada,sad će se ići na slaganje buffera pa onda opet test
ilimzn je napisao/la:grunf je napisao/la:i zbilja CS8416 ne može goniti više od dva komada,sad će se ići na slaganje buffera pa onda opet test
To mi je 'malo' nevjerojatno.
Mislim da je vrijeme za osciloskop, usporedba signala kad su dva ili tri.
Ono sto bi moglo biti je da je izlaz iz CS (3.3V?) marginalan u startu. Pogotovo ako je povisen napon za TDA.
ilimzn je napisao/la:grunf je napisao/la:i zbilja CS8416 ne može goniti više od dva komada,sad će se ići na slaganje buffera pa onda opet test
To mi je 'malo' nevjerojatno.
Mislim da je vrijeme za osciloskop, usporedba signala kad su dva ili tri.
Ono sto bi moglo biti je da je izlaz iz CS (3.3V?) marginalan u startu. Pogotovo ako je povisen napon za TDA.
Natrag na Digitalni izvori zvuka
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.