A vruće mi i ribama...
a i cucku....
Pa upalih rusku tešku artiljeriju.
Rekoh, stigli switcheri za grijanje ovih lampica pa da probamo i gle čuda,
troši to prema očekivanom, tope se kablovi.
Da, da i da - dobro se vidi - 17V i 16A! Očekivao sam i 19A ali
recimo da je ovo unutar tolerancije.
a što tek svijetli
Radler sam morao staviti i u njega zapikuti anodu, a i meni malo, da ne bude overheat....
A kad se stavi sve to teško topništvo na hrpu, onda to zgledi ovako:
...malecka je 6n23p, bucmasta 6c33, sexy GM70, trnovita GK71....
Daklem, uskoro bude veselo, odnosno kad zaista malo zahladi (jesen) , ide se u realizaciju,
testovi drivera (na stolu, samo da upalim), testovi SE trafoa spojenih u seriju (trebaju ipak
isporučiti više od 120W i to kvalitetno), mehanička konstrukcija ampa koji će biti preko 80kg itd..itd..
Kako sada stvari stoje i prema nekim konzultacijama sa Sstrsatom, idem na trostepeni drive ,
zadnji stupanj strujno jako katodno sljedilo DC na mrežicu sa velikim amplitudnim hodom jer ovo se čudo u odabranoj zimskoj radnoj točki (bit će dvije radne točke, eko ili ljetni mod, i full gas ili zimski mod) goni sa strujom mrežice u pozitivnom dijelu periode i sa 90-100 Veff...
6n23p - 807 u triodi i 2xEL34 sljedilo u paraleli će nadam se, zadovoljiti ovu glad. Vidjet' ćemo,vidjet ćemo.
Ukoliko se trafoi pokažu dobri u tom konceptu - primara u seriju, sekundara u paralelu, ne trebam ni reći što to
znači za izvedbu i smanjeni parazitni kapacitet i za neke druge jače SE projekte...
A i red je da u RH imamo nešto sa GM100, raduckaju se nekakvi SE projekti sa Eimacovim lampama u našem
susjedstvu i neka, ali mi ćemo pak imati veću i jaču zverku. A iza toga radim samo ampove za slušalice.

Ako preživim.....