Ovako, već me neko vrijeme muči pomisao da si napravim jednog lampaša za dnevnu sobu tako da mogu malo slušati jednu i drugu tehniku. Plan za izradu ovog pojačala je jedna petoljetka tako da se ima sve pomno isplanirati,naći ili napraviti shema i onda krenuti u nabavku dijelova malo po malo,kako ča naleti pod ruku od love ili se nađe negdje na nekim tavanima,podrumima.
Za početak osnovni uvjet oko kojega bi ovo gradio je da može ganjati neke zvučnike slabije osjetljivosti znači ispod 90dB,snaga jedno 20-30W, po mogućnosti da se to uspije utrpati u neku kutiju poput Edisonovog 300B.
Ono ča nije određeno je sljedeće a toga ima napretek:OTL ili sa trafom, SE ili PP. Zahtjev za lampe bi bio da su relativno "lako" dobavljive, ne pretjerano skupe,po mogućnošću da imaju gabarita nešto tipa 807 ili možda 6c33, prijedloge za dodatne lampe koje bi se mogle uzeti u obzir itekako prihvaćam. Ispravljač naravno da bi bio sa nekom lampom.
Već sam poslao par poruka na par mjesta, Sstrsat mi je predložio da idem na PP jer znam i sam da je jednostavnije za dobiti veću snagu a i sama izrada izlaznog trafoa je jednostavnija.
Evo toliko od mene za sada.