Nabasa sam na jedan pdf 25W OTL By Tim Mellow, sa babuškama, i kako sam ima i lampe i podnožja i adekvatno kučište, odlučija da krenem u ovaj izazov. Kako su svi transformatori toroidi, g. Kolarek je uredno odradija svoj posao. Razno-razne sitnarije su također stigle, a kako sam za ovu godinu završija posa na Braču, nije bilo razloga da ne započne bušenje i turpijanje gornje ploče.
Znam da bi svatko, nekako, po svom rasporedija lampe i transformatore. Znam i da treba ispoštivati neka pravila cijevnih pojačala, ali isto tako znam da ne postoji idealni raspored, a da nitko ne reče ... moga si ovako ili onako ...
Stvar je gotova! Ploča izbušena i isturpijana, i amp je dobija izgled:
Gornja ploća je od aluminija debljine 2mm i ne podnosi idealno težinu transformatora. Mislija sam je pojačati, tako da nalegne na Alu T-profil po sredini, ali desilo se slijedeće:
Nisam ovaj put tija eloksažu, nego kupija crom sprej, i odonda sve kreće naopako. Mrljavo, puno prašine. Zamolija jednog prijatelja da mi pošprica i zapeće u komori, ali mora da je nekvalitetni lak sprej, jer i nakon pečenja ostaju neizbrisivi tragovi prstiju. I gledajući me nezadovoljnog prijatelj se uhvati turpije i napravi mi istovjetnu ploču od kroma. Evo ti, kaže, i ovu ne moraš lakirati!

Ima podosta tehničkih detalja koje sam rješava na svoj neki način, a o njima ću kad dođu na red prilikom sklapanja ampa.
Dvije bitne stvari koje ću implementirati u ovaj amp su zaštita zvučnika i IR Source i Volume kontrola. I o njima ću kad dođu na red.
Za kraj ovog prvog posta evo i sheme: