DAH - 1 (kit)

Re: DAH - 1 (KIT)

PostPostao/la bepone » 15 svi 2011, 19:42

jako lijepo, se more kako dignut snaga, na 5w?
koliko ide sinusoida sa donja strane (gdje tek pocinje pad, a gdje je -3dB tocka)? mozda bi kupio par trebaju mi, kvadratura zeljeza kod ovoga mi odgovara, vidi se da je mali overkill (tako i treba) ;)
bepone

PostPostao/la harkonen » 15 svi 2011, 19:58

Točnija mjerenja ću napravit' baš kad budem radio upute za sastavljanje ampa, a kako će produkt uputa biti
i jedan sastavljeni amp, na njemu ću i napraviti mjerenje, pa molim malo strpljenja, bepo.
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la Dean » 15 svi 2011, 20:55

Ti treba pomoč? Mislim kod sastavljanja ampa? :lol: :lol:
Dean

PostPostao/la LesFaul » 15 svi 2011, 21:03

Dean je napisao/la:Ti treba pomoč? Mislim kod sastavljanja ampa? :lol: :lol:

Aj se druze ocituj o ovome ako si previdio:

LesFaul je napisao/la:Svaka cast na trudu! Ja bih predlozio da kolega Dean, ako je zainteresiran naravno, izruta na CNC-u gornji dio ili cijelu sasiju (problem mu je savijanje) u 2,5mm aluminijskom limu. A moze napravit i drveni okvir u koji se samo s gornje strane uglavi sasija. Ovo je samo ideja i ne zelim nista nametati ali tako bi projekt DAH-1uz jos nesto novaca bio potpun!
Hebeš ampa ak' je bez lampa!
LesFaul

PostPostao/la Dean » 15 svi 2011, 21:27

Ma pročitao sam, al da neispadne da se guram. More se napraviti kutijica od nekog drvceta i gore neki aluminijski limić..
Dean

PostPostao/la harkonen » 15 svi 2011, 21:31

Ja sam za to da upravo vanjski izgled uz kasnije interna dotjerivanja i pretjerivanja ( kondovi od srebra u zmijskom ulju) budu ono što će ih karakterizirati prema graditelju i vlasniku, svi isti, a da nisu isti.
Nije ni loše imati kutiju, ali onda imati i dvije tri verzije, pa neka čovjek bira.
A što se Deana tiče, ima trafoe pa po njima može okvirno odrediti dimenzije i dati mišljenje....
harkonen

Re: DAH - 1 (kit)

PostPostao/la bepone » 17 svi 2011, 18:56

harkonen ima kakvih novosti, si izmjerio trafa? :P
kako je raspaketiran sekundar (na 6 oma fix ili ima 4 i 8 oma)?
bepone

PostPostao/la harkonen » 17 svi 2011, 19:50

Ima 4 i 8 ohm, a trafa ćemo mjerit uskoro kad sastavim amp i poslikam foto upute za sastavljanje pa ćemo mjeriti
baš na njemu...brzo će to, nadam se za vikend.
harkonen

PostPostao/la LesFaul » 20 svi 2011, 14:22

Meni jedna stvar nikako nije jasna.... Naime, ovo je DIY forum, za razliku od jednog drugog foruma kojem je izgleda smisao postojanja beskonacno lamentiranje o svemu samo ne o DIY-u. Pitam, zasto je sva diskusija o ovom ampu "preseljena" na taj forum a u ovom threadu nije postan post vec par dana???? Mozda je pitanje trzista i reklame tamo ucinkovitije i mislim da je na tvorcu ovog ampa i kompletne price oko njega gdje ce ga reklamirati i kako ce ga nazvati. Ako je to zbog naziva pojacala s Audiofil u imenu, onda ok....
Hebeš ampa ak' je bez lampa!
LesFaul

PostPostao/la harkonen » 20 svi 2011, 15:55

Dali su mi velike pare :-)
Neeee, ali kako je tamo inicijalno nastala cijela priča (sjetimo se, Edison je davno lansirao temu),
red je da se tamo ova priča i prvo odvrti, a ovdje ću prenijeti svoje tekstove koji će biti relevantni za gradnju
kao što su detalji i upute oko gradnje, mjerenje, izrada kutije itd,itd...

I budimo sad odmah na čistac, zašto tako mislim - ovaj forum jest diyerski, no kako za sada niko sa njega nije naručio
niti jedan kit (zasad, da ponovim), možda smatram da ovdje nikoga posebno ova priča ne zanima?
Bepa zanimaju trafoi, to da, ali cijeli kit nikoga.
Ajde sad, da li sam u krivu ??
harkonen

PrethodnaSljedeća

Natrag na Cijevna tehnika

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.