Još malo pa dolaze na red mjerenja i probe!
Neke sitne izmjene u šemi ću unijeti kad sve bude gotovo.
sstrsat je napisao/la:Nadam se da nece bit ljutnje ako si dozvolin da stavim malu primjedbu na neke konstrukcione detalje. Koliko vidim, ispod sasije ima i vise nego dovoljno mista pa su ispravljacevi elki mogli bit ispod. Na taj nacin ne bi tribal termicki stit izmedju njih i lampe a taj stit koji smanjuje njihovo zagrijavanje (ovako kako su sad montirani) ujedno smanjuje i cirkulaciju zraka oko izlazne cijevi. Nisu doduse ovdi u pitanju neke enormne snage na izlaznoj cijevi tako da joj zivot gotovo siguro nece bit skracen zboh nesto manje cirkulacije zraka oko nje ali amp bi mi nekako lipse izgledal bez tog stita. OK, ako je vec isporobano i ako se pokazalo da lampa ipak malo previse zagrijava i trafo bez tog stita onda je njegova upotriba logicna.
Ali ako dogrijavanje trafa od strane lampe nije bas veliko onda bin ja npr barem upustil elke cim vise u sasiju i tako smanjil visinu stita (ili i prosal skroz bez njega) ako je bas bila zelja da elki vire vanka.
harkonen je napisao/la:tu pregradu inače (samo u ovalnom i šminka obliku) koriste mnogi, Unison recimo....
Edison je napisao/la:Mozda da razmislis o montazi ogledala, polirane plocice inoxa ili kromirane plocice na stitnik. Bolje ce reflektirati toplinu, a i zanimljivije izgleda. Naravno, samo ako stignes i/ili imas volju za takvo sto...
Backo je napisao/la:Odlično i odlično i...Davorine![]()
Eto jedna ideja,ja bi trafo opiturao u istu boju kao što je postolje,zajedno sa pregradom,koja štiti elke od lampe,tako samo bi poklopac ostao u crnoj,ovako mi je malo precrno tj.grobarski NHF.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.