6C45P-E

Re: 6C45P-E

PostPostao/la Kaligula » 28 vel 2012, 17:31

harkonen je napisao/la:Eto, i sad ti se lampe budu ponofo "rasformirale", sad ispočetka moraš sve ponoviti
od tjedna dana predgrijavanja lampi pa do eksplodiranja dioda......
:ugeek:

Sad ću ih duplo brže burnati! :lol:
BTW: nije dioda, nego skurilo nožicu od elektrolita. Napravilo tučak od nje!
Ništa ne radi šta ne znaš kako radi!
Kaligula

PostPostao/la Khadgar2007 » 28 vel 2012, 20:06

E čuo sam za to od Grunfa, a koje to molim lijepo elkove koristiš neke iz chipoteke da nije kojim slučajem ccc... Eno S@ki ti ima lijepe fine black gateove oko 20$ po komadu, cijena prava sitnica. hehe
"Nakon prve čaše vidite stvari onakvim, kakve bi vi htjeli da budu. Nakon druge vidite ih onakvim, kakve nisu. Na kraju ih vidite onakvim, kakve zaista jesu, što je najgora stvar na svijetu."
Khadgar2007

PostPostao/la sstrsat » 28 vel 2012, 20:44

harkonen je napisao/la:Eto, i sad ti se lampe budu ponofo "rasformirale", sad ispočetka moraš sve ponoviti

Eeej, da nisi malo falija forum :lol: Pa nisu to kabeli koji se nakon dva tjedna sami od sebe razusviraju pa tribaju ponovo usviravanje :lol: :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la harkonen » 28 vel 2012, 20:48

Aaaa, sstrsat moj, znaš da bi se mi jako razočarali kad bi saznali koliko ljudi na ovom forumu koji se kunu da
nemaju afiniteta prema tome, ustvari sad doma glade svoje Audioqueste, Sumiće i šta ti ja znam kakve
druge brandove.
Meni je moja staljingradska žica jedini fetiš. Nostalgija, šta ćeš.
I'm too old for this s...
harkonen

PostPostao/la sstrsat » 28 vel 2012, 20:58

harkonen je napisao/la:Aaaa, sstrsat moj, znaš da bi se mi jako razočarali kad bi saznali koliko ljudi na ovom forumu koji se kunu da
nemaju afiniteta prema tome, ustvari sad doma glade svoje Audioqueste, Sumiće i šta ti ja znam kakve
druge brandove.
Meni je moja staljingradska žica jedini fetiš. Nostalgija, šta ćeš.

I onda ces mi jos tvrdit da nisi ovisnik o kabelima? Tu druge proglasavas da su to a sam si zapravo najveci kablar (jel ujedno i ovcar?) :lol: :lol:
Vidis kako si se izdal, koristis najekskluzivniju zicu koja uopce postoji. Koji Sumici, Audiokvesti, Nordosti,.... Wehrmachtova zica je najaudiofilskija zica ikad napravljena :lol:
Krepat ma ne molat
sstrsat

PostPostao/la grunf » 28 vel 2012, 21:00

sstrsat je napisao/la:

Eeej, da nisi malo falija forum :lol: Pa nisu to kabeli koji se nakon dva tjedna sami od sebe razusviraju pa tribaju ponovo usviravanje :lol: :lol:

a tek ako im okreneš strane,odma su uništeni :lol: :lol: ,jadni elekktroni izgube onda glavu,zato i služe one strelice na kablovima :lol: :lol:
"Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega."
grunf

PostPostao/la harkonen » 28 vel 2012, 21:16

Neeeee, nisu oni uništeni, kupiš usviravač, po mogućnosti triodni i ako može DHT, nekih 1000Eura košta,
ima in i out, paziš naravno kako to spajaš,on pušta noise unutar audio spektra nekih tjedan dana i voila!
Kabal ti je usviran. A ako si ga preokrenuo zabunom, onda ga ovo isporavi. Pa znaš kako je neugodno kad
odeš na godišnji, vratiš se, a kabel ne sviraaaa, ono, ne možeš slušati na njemu, ali baš ništa.
E, ovaj usviravač ti riješava taj problem jer je portabl pa može na godišnji s tobom.
A strujni kabel također nosiš sa sobom jer se i on usvirava napajajući usviravač.

harkonen

PostPostao/la grunf » 28 vel 2012, 21:21

harkonen je napisao/la:Neeeee, nisu oni uništeni, kupiš usviravač, po mogućnosti triodni i ako može DHT, nekih 1000Eura košta,
ima in i out, paziš naravno kako to spajaš,on pušta noise unutar audio spektra nekih tjedan dana i voila!
Kabal ti je usviran. A ako si ga preokrenuo zabunom, onda ga ovo isporavi. Pa znaš kako je neugodno kad
odeš na godišnji, vratiš se, a kabel ne sviraaaa, ono, ne možeš slušati na njemu, ali baš ništa.
E, ovaj usviravač ti riješava taj problem jer je portabl pa može na godišnji s tobom.
A strujni kabel također nosiš sa sobom jer se i on usvirava napajajući usviravač.

no comment :hail: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
grunf

PostPostao/la grunf » 28 vel 2012, 21:25

ajme,zaboravia si reći da treba usvirati i utičnicu u zidu s pripadajućim audiofilskim gipsom :lol: :lol: :lol:
grunf

PostPostao/la harkonen » 28 vel 2012, 21:32

Ma taj gips ja ne bi tu ni stavljao, gips je ionako samo da učvrsti kutiju, ja da imam takvu utičnicu,
lijepo bi je odšarafio, pa ide i ona samnom na godišnji.....
Umjesto gipsa, pravi je DIY ustvari onaj audiofilski pijesak što ga naš admin puni ( ili se sprema puniti) i njima
zidati zid slušaone, a žbukati isključivo s njim. I plafon. I u glazuru. I to smo rekli, ako volite više basa, onda savska verzija, a ako prostorija sama po sebi vuče na bas,tada je bolji dravski pijesak.... Mislim da će vam admin dati popust.

p.s. Admin, bude sajamski popust na TF-u?
Zadnja izmjena: harkonen; 28 vel 2012, 21:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
harkonen

PrethodnaSljedeća

Natrag na Cijevna tehnika

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.