Mr.

sstrsat je napisao/la:Kako me ni bilo neko vrime na forumu evo da i makar sa zakasnjenjem cestitam na rodjenju jos jedne prelipe bebice.
Edison je napisao/la:Hvala, sstrsat, ali zar ne vidis da su blizanci u pitanju...
sstrsat je napisao/la:Pa je, blizanci su ali kvragu i gramatikaAjmo na biologiju, jesu li jednojajcani ili dvojajcani? Ka kod Mujota koji kaze da mu jedno ima 2 jaja a drugo je curica
![]()
![]()
![]()
Mala sala, ne zamjeri. Nego, jesi vec provel kakva mjerenja?
Edison je napisao/la:Ne znam jesu jednojajcani blizanci, znam samo da su simetricni...
Mjeranja jos nisam radio. Dosta dugo se to radilo, pa sad malo slusam i gustam...
Mjerio bih za vikend... bar ono sto mogu...
sstrsat je napisao/la:Pa i zasluzil si gustat u novim bebicama (vidis kako sam postal pismeniji) a za mjerenja uvik ima vrimena. Ako se ne varam, mislin da si negdi navel da si nabavil skop pa ako je tako bilo bi jako zanimljivo vidit pravokutnike od ulaza preko drivera do anode GM70 i samog izlaza iz trafa
xyrion je napisao/la:Pridružujem se pohvalama. Vrlo lijepe zvjerke...
Edison je napisao/la:
Moj skop je mali rucni, s LCD displejom. Nije bas nesto, samo za malo zaviriti... Ne mogu mjeriti na anodi. Tamo je oko 1100V, a ovaj moj ide do 800V, nemam druge sonde, a trebao bi i neki adapter kad bih je imao...
Kako se ponasa cetverokutni signal kad se pusti kroz izalazni trafo, npr. na 15 kHz? Hoce se to sve raspasti?
Sstrsat, nisam bas opremljen mjernim uredjajima, a i znanje oko toga malo stuca...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.