Ovaj se forum oteo kontroli unazad nekoliko dana. Mislio sam uopće ne reagirati ali...
Prvo, mladi forumaši, posebice kad ne poznaju onog kome se obraćaju, a naročito kad se obraćaju starijem od sebe
ima da ga oslovljavaju kako treba. Alergičan sam kada se odgovara poput 10 postova prije, od nekoga tko traži i treba pomoć.
Drugo, nekako mirišim da je ovo postalo "sve po 12 kn", traže se vrhunska rješenja i gomila našeg vremena, a ne želi se uložiti ni u obične žice..... a pogotovo boli što se ne želi uložiti vlastito vrijeme u znanje, vrijeme da bi se pročitalo i naučilo sve što se već X puta ovdje napisalo o nekim stvarima. Mislim da je toga bilo dosta i od sada ima da svako tko
želi napraviti nešto poslušati što treba pročitati (u knjigama ili na forumu) od onoga tko ga savjetuje.
Ako ne može pronaći gdje se nešto spominjalo, neka pita. Sigurno će mu se pomoći da se snađe.
A izrada bilo čega bez razumjevanja toga što se pokušava napraviti nije u srži ovog foruma.
Znam i da se nema para, ali pobogu, niko nije ni rekao da je ovo besplatan sport. Ne treba zbog toga ni
odustati, ali nemojmo ni omalovažavati potrebu da svaki element ima svoju ulogu i neophodnu potrebnu kvalitetu.
Treće, tko ima ovakve probleme kakve spominje i očekuje čudotvorna rješenja, trebao bi bar prvo uzeti voltmetar u
ruke i izmjeriti osnovne (uglavnom DC) napone te ih provjeriti sa onima na shemi, ne samo napajanje, trebamo bar
anodni i katodni napon na svakoj lampi, plus g2 na izlaznoj. Sve u odnosu na masu.
Dovraga i bestraga!

I'm too old for this s...