Zaraza koju Zoran širi vezano uz gramofone i pretpojačala se solidno širi

Naravno, trebalo je to uobličiti i naručena je zaista lijepa kutija (aluminij). Nisam je htio bušiti za montažu pločice, koristim samoljepljive PCB odstojnike (plastične), nabavio u Chipoteci, mislim oko 1 kn komad. Bušenje rupa i čekanje na prekidač za paljenje (dva puta došao taster, jednom mojom krivicom, drugi put prodavatelj), opet posudio u Zorana i jučer izbušio rupu i zavidao uređaj.
U međuvremenu sam direktno od TI naručio 4 komada OPA134 (s kojima na umu je zapravo i projektiran uređaj), ubačeni, slušni test, čujni su pomaci na bolje, ali teško je reći budući da sam radio gimnastiku sa zvučnicima. Samo da napomenem, ta 4 OPA134 su došla u kutiji veličibe kutije za cipele

Par fotografija:
Pažljivi promatrač će primjetti da (još nisam spojio) audio masu od strujne mase, nisam imao odgovarajuću stopicu, ali radi i ovako bez bruma, probat ću i sa spojenom pa ćemo vidjet koja je situacija.
A još pažljiviji promatrač će primjetiti kuhinsku dasku na kojoj se sve radi

U svakom slučaju zvuči jako dobro, svakako bih preporučio nabaviti ovu pločicu ili čak cijeli kit, ukoliko se želi imati gramofonsko predpojačalo boljeg zvuka nego (početni) tvornički proizvodi.
T.