Ovako sudeći po slikama mogu reći još jedan izvrstan uradak iz dobro poznate "zbotic" škole. Tu je sve na svom mjestu, pravilno dimenzionirano i konstruirano. Ovaj amp, kao uostalom svi tvoji projekti manje sliče na diy više na seriski proizvod, a to svakako treba shvatiti kao kompliment. Nije potrebno nikakvo uljepšavanje fotografija u nekakvom grafičkom programu radi ostavljanja dojma, sve je tu jasno na prvu, a još kada iz nečijeg diy-a uspijem pokupiti dobru ideju, e onda sam i ja sretan. Na žalost nisam imao priliku čuti Tehno pojačalo, no čitajuć "feedbackove"na socijalnim mrežama i forumima inim.. vjerujem da se radi o izvrsnom ampu.
Ja evo u zadnjih 16 godina nisam načinio nikakav audio uređaj zasnovan na tranzistorima, sve se vrtilo oko lampi i nikako ne žalim zbog toga, dapače, i dalje sam njihov veliki fan, no nenadanom promjenom "scenarija" koji mijenja glavnog glumca, a tu prvenstveno mislim na topologiju zvučnika, okolnosti me usmjeravaju na tranzistorska pojačala. Znači ESL-i su u pitanju, treba natjerati kondezator da svira preko audio stepup trafoa. Znači tu ne mogu računati na nekakve komercijalne integrirčiće, trebati će mi nešto što ima dosta snage i dobro se nosi sa 2 oma. Znači moj fokus se lagano okreće potrazi za tranzistorkim ampom koji se dobro nosi sa esl-ima, pa ako ti pada na pamet nešto podesno za esl-e, preporuka bi dobro došla. Ne mora to nužno biti diy projekt, može to biti i gotovo tvorničko pojačalo, no opet diyerska duša preferira samogradnji...

. Priči nije kraj sa samo jednim stero ampom, u perspektivi vidim i esl bass module, za to će trebati još dva kanala... huh !
Pozz
elvis