Nego , da li si se držao uputa iz priloženog pdf-a:
• Always wear safety glasses whenever operating Demo Board
Ja imam onaj mali T-amp, oznaka nešto kao 2020 (lijen sam kopat po izvorima), kineska je pločica od onog tipa iz HK koji je na velikom diyaudio tamo negdje pod T-amp rubrikom.
Kod te izvedbe napajanje je do max 12 volti jednostruko. Izl. snaga 15-20W. Kao T-amp je doživio hvalospjeve na mnogim revjuima.
Mogu potvrditi tvoja osnovna zapažanja o ljepoti i korektnosti zvuka. Te finese koje spadaju hiend a koje kod ovoga počala izostaju ne mogu komentirati jer nisam "stručan".
Načelno gledajući kod ove tvoje izvedbe je na osnovni čip dodan tranzistorski izlaz u svrhu povećanja snage. Dakako, ovaj tvoj čip ovdje je napredniji , ima simm napajanje, dakle nije isti kao originalni t-amp.
Možda je upravo u tom izlaznom stupnju naveća kvaka za finese o kojima govoriš.
Sjećam se da je u doba aktualnosti ovog mog bilo rasprava o povećanim snagama, u kojima je izražena sumnja odnosno negirano je da će se postići ista kvaliteta zvuka sa izvedbama većih snaga.
Ovdje su sada u igri mosfeti i njihova kvaliteta te također gabaritno veći filteri.
Što bi bilo kad bi se filtracija postavila odmah iza čipa, a na trazistore doveo filtrirani signal?
Ne tražim da odgovoriš. ovo je samo moguća tema za raspravu.